Atatürk Havalimanı’nda hareketli dakikalar

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda görevli polisin şüphe üzerine durdurmak istediği beyaz renkli Clio 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polis kaçan otomobile 2 el ateş etti. Otomobil olaydan yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terk edilmiş ve bir bölümü yanmış halde bulundu.

SHABER3.COM

Atatürk Havalimanı’na gece saat 02.30 sıralarında 34 KU 4412 plakalı beyaz renkli bir Clio marka araç geldi. Nizamiye kapısında bulunan polisler aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Ancak araç durmayınca yöneldiği dış hatlar gidiş katında bulunan polislere telsizle bilgi verildi.

Polisin burada da dur ihtarına uymayan araç aniden hızlanarak kaçtı. Dış hatlarda bulunan polisler araca 2 el ateş etti. Bu sırada durumu fark eden 3 taksici ise taksileri ile şüpheli aracı takip etti, ancak araca ulaşamadı.

Atatürk Havalimanı’ndan kaçan şüpheli araç yaklaşık 20 dakika sonra Şirinevler yan yolda terk edilmiş halde bulundu. Aracın başında olduğu görülen kimliği belirsiz 3 kişinin olay yerinden kaçtı.

Yan bölümünden yandığı tespit edilen otomobildeki yangını ise çevredeki petrol istasyonunda çalışan bir görevlinin söndürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelileri yakalamak için çalışmalar sürüyor.
<< Önceki Haber Atatürk Havalimanı’nda hareketli dakikalar Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER