Barcelona'dan ayrılıyor

İtalyan ve İspanyol basını, Dani Alves'in Juventus ile anlaştığını iddia etti.

Barcelona'dan ayrılıyor

Barcelona’nın simge oyuncularında Dani Alves, İtalya yolcusu… İtalya ve İspanya’nın önde gelen gazeteleri, Brezilyalı yıldızın Juventus ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

Juventus, 2008 yılında geldiği Barcelona’da kazanmadık kupa bırakmayan Dani Alves ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan bir madde nedeniyle Torino ekibi, Dani Alves için bonservis bedeli ödemeyecek.

İlk olarak İtalyan Cadena Ser gazetesinin duyurduğu Dani Alves’in Juventus ile anlaştığı iddiasına İspanyol As ve İtalyan televizyon kanalı Sky Sport Italia da katıldı. Barcelona yönetiminin El Mundo Deportivo’ya yaptıkları yalanlamaya rağmen transferin gerçekleştiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon da Barcelona’dan ayrılacağının sinyallerini veren Dani Alves, buna rağmen sürpriz sayılabilecek bir şekilde kulübü ile olan sözleşmesini uzatmıştı. Yapılan anlaşmaya göre Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 5 Temmuz’a kadar istediği takıma bonservissiz gitme hakkı yer almıştı.


TAKIMDA AYRILMAYA KARAR VERDİ

Bu opsiyonu kullanma kararı alan Dani Alves, Juventus’un teklifine ‘Evet’ dedi. İtalyan ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre tecrübeli savunmacı, bu kararını şampiyonluk kutlamalarının ardından yönetim ve teknik ekibe de iletti. Barcelona yönetimi de yüksek ücreti nedeniyle Dani Alves’in takımdan ayrılmasına razı oldu.

Barcelona, Dani Alves’ten boşalan sağ bek açığını Arda Turan ile birlikte transfer edilen Aleix Vidal ile dolduracak.



KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber Barcelona'dan ayrılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER