'Barış için kimya' yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu


İstanbul Tabip Odası, Deriteks Sendikası ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi`nin öncülüğünde düzenlenen 'Savaş İçin Değil Barış İçin Kimya' konulu karikatür yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Yarışma ödül töreni ve sergisi, etkinliğe paralel olarak düzenlenen 'Barış Paneli' ile 9 Ocak 2016 Cumartesi günü 9 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirildi.

İlk çağrısı Ekim ayında yapılan karikatür yarışmasına Türkiye ve dünyadan 100`ün üzerinde eser katıldı. Eserler karikatür sanatçıları Sefer Selvi, Semra Can, Sinan Arık ve Ergin Asyalı`dan oluşan juri tarafından değerlendirildi.

Yarışmada 1.lik ödülünü Kürşat Zaman, 2.lik ödülünü Murat Dönmez, 3.lük ödülünü Mehmet Kahraman kazanırken, mansiyon ödüllerini Hicabi Demirci, İlker Sermi ve Mehmet Saim Bilge`nin eserleri aldı.

Ödüller TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi`nde gerçekleştirilen sergi ve panel ile birlikte yarışmacılara verildi.

Karikatür sergisi Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi`nde sergilenmeye devam edecek.
Bu etkinlikte çok kıymetli değerlendirmeleri ile jüri üyesi olmayı kabul eden değerli jüri üyelerimize, etkinlik düzenleme kuruluna ve "barış" için çizen tüm katılımcı karikatüristlere teşekkürlerimiz sunarız. Bu tarz etkinliklerin coğrafyamızda ve tüm dünyada yaygınlaşarak barışa vesile olmasını temenni ederiz.

kimya-yarismasinin-odulleri-sahiplerini-buldu-1982515.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber 'Barış için kimya' yarışmasının ödülleri sahiplerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER