Başarı Üniversitesi'nde kulüpler şenliği Maceracı ile başladı

Başarı Üniversitesi'nde kulüpler şenliği Maceracı ile başladı

'Hayatına renk kat' sloganıyla bu sene yola çıkan Başarı Üniversitesi'nin kulüpler şenliğinin açılışı, Maceracı adlı programın sunucusu Murat Yeni'nin katılımıyla gerçekleşti.

Kulüp stantlarının tanıtımlarını yapan Yeni, stantlarda görevli olan öğrencilere tek tek söz vererek kulüp hakkındaki düşüncelerini ve kulüplerinin amaçlarını anlatmalarını istedi. Edebiyat kulübü öğrencileri ile özel bir sohbet gerçekleştiren Yeni, "Benim bu kurumları, eğitim yuvalarını sevmemdeki, tavsiye etmemdeki en büyük sebep en kutsal meslek olan öğretmenlik mesleğini en güzel şekilde yaşamaları ve bunu yaşatmalarıdır." dedi.

Yabancı öğrenci ofisi, tiyatro kulübü, yöneticilik kulübü ve sağlıklı yaşam kulübü gibi 30'a yakın kulüp stantlarını gezen sunucu Murat Yeni, "Şehre hekim bir noktada bulunan üniversitede bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği bütün imkânların sağlanmış olması çok güzel. Burada okumak ve öğrencilerin kendisini geliştirmesi için her şey hazır." diye konuştu.

Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ise 2 bin 145 öğrenciye sosyal imkan ve ortam hazırlayan kulüpler ofisinin, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenleyerek öğrencilerinin motivasyonunu artırmaya yönelik bir planlama içerisinde hareket ettiğini ifade etti.

Kulüpler şenliğini organize eden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na teşekkür eden Bekdemir katılımlarından dolayı Murat Yeni'ye ayrıca teşekkür etti. Keyifli dakikaların yaşandığı etkinlikte kulüp başkanları ve üyeleri yeni üyelerini kazanmak için tanıtımlarını yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başarı Üniversitesi'nde kulüpler şenliği Maceracı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER