Başkan Pekdaş'tan esnafa sabah ziyareti


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, sık sık yaptığı esnaf ziyaretlerine Alsancak semtinde devam etti. Güne, İzmir'in kalbi Konak'ın eğlence ve iş merkezi konumundaki Alsancak'ta başlayan Pekdaş, kahvaltısını Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki bir fırında, boyoz ve yumurta ile yaptı. Fırın çalışanlarıyla ve kahvaltıya gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Pekdaş, daha sonra işyerlerini yeni açan esnafı ziyaret etti. Hayırlı işler dileyen Pekdaş, sohbet edip talep ve istekleri dinledi.

'30 YILLIK ALTYAPI YENİLENİYOR'

Başkan Pekdaş, ziyaretleri sırasında Alsancak'taki 30 yıllık su ve kanal şebekelerini yenileyen, ayrıca yağmur kanallarının yapımına da başlayacak olan İZSU'nun çalışmaları hakkında bilgilendirmede de bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen projeyle Alsancak'ın eskimiş su ve kanal şebekelerinin tamamen yenileneceğini, böylelikle semtin altyapısında büyük bir değişim ve dönüşümün olacağını söyledi. İZSU'nun altyapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte bu kez Konak Belediyesi olarak sokakların asfalt ve kaldırımlarını yenileyecek projeye başlayacaklarını belirten Pekdaş, bu düzenlemeyi yaparken esnaf ve diğer vatandaşların ihtiyaçlarını gözönünde bulunduracaklarını söyledi.

DİŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Sema Pekdaş, ziyaretleri sırasında taksi duraklarına uğramayı da ihmal etmedi. Şoför esnafının hal ve hatırını soran Pekdaş, ikram edilen çayı yudumlarken taksicilerin sıkıntılarını dinledi. Keyifli geçen ziyaretlerin sonunda turunu, Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tamamlayan Pekdaş'ı, Başhekim Dt. Diler Yaşar karşıladı. Çalışmaları hakkında Pekdaş'ı bilgilendirirken erken yaşta diş sağlığının korunmasının öğrenilmesi konusunda yürütülen projelere verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Pekdaş'tan esnafa sabah ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER