Bayan futbol takımından Vali Yazıcı'ya ziyaret

Bayan futbol takımından Vali Yazıcı'ya ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bayanlar 3'üncü Ligi'nde Yozgat'ı temsil edecek olan Yozgat Galata Sağlık Sanat Spor Bayan Futbol Takımı, Vali Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Soner Tümgan, Vali Abdulkadir Yazıcı'ya 2 yıldır kulübün faaliyette olduğunu belirterek, takımın son durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Abdulkadir Yazıcı, ziyaretlerinden dolayı takım yöneticilerine ve oyuncularına teşekkür ederek, bu hafta sonu Pazar günü Kayseri Kılıçaslan Kadın Futbol Takımı ile sezonun açılış mücadelesini yapacaklarından dolayı başarılar diledi.

Vali Yazıcı, "Bayanlarımızı öncelikle tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir işi başarıyorlar. Ayrıca ilimiz sosyal yaşamına büyük katkıları olacağına inandığımız, Spor Vadisi projemizin içerisinde yer alan tesislerimizi kullanacak olmaları da beni memnun etti. İnşallah her alanda başarıdan başarıya koşan kadınlarımızın bu mücadelede de başarı olacaklarına bütün kalbimle inanıyorum, kendilerine bir kez daha başarılar diliyorum." dedi.
futbol-takimindan-Vali-Yaziciya-ziyaret-1931384.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Bayan futbol takımından Vali Yazıcı'ya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER