BBP'lilerden örnek hareket: Gül dağıttılar

Mersin’de Büyük Birlik Parti’liler, terörü protesto etmek ve Kürt-Türk kardeşliğine vurgu yapmak amacıyla otogarda Güney ve Güneydoğu’ya giden otobüslerdeki yolculara gül ve karanfil dağıttı.

BBP'lilerden örnek hareket: Gül dağıttılar

Mersin Otogarı’ndaki faaliyet öncesi gazetecilere açıklamalarda mevcut bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, küresel emperyalist güçlerin taşeron örgütü olan terör örgütü PKK’nın son dönemdeki saldırılarında, 130 polis, asker ve vatandaşın şehit olduğunu belirtti. 

BBP ve Alperen Ocakları olarak yaşanan bu hadiseler karşısında sağduyulu davranıp sokaklara inmediklerini ve hiç bir zaman inmeyeceklerini söyleyen Kartal, "Biz BBP olarak Kürt’e ve Güneydoğu’ya bakınca terör örgütü PKK’yı, Öcalan’ı görenlere inat, Kürt kardeşimize bakınca kitabı bir olan, kıblesi bir olan, secdesi bir olan, peygamberi bir olan ve Allah’ı bir olan kardeşlerimizi görüyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin’de de her etnik kökenden vatandaşın bir arada kardeşçe yaşadığına vurgu yapan  Kartal, "Mersin’in huzurunu kaçırmak isteyenlere hiç bir zaman müsaade etmeyerek Kürt kardeşlerimize, Güneydoğu ve Doğu’ya giden kardeşlerimize burada gül ve karanfil veriyoruz. Biz hep şunu söylüyoruz; terör örgütü PKK ve Kürt kardeşlerimizi bir birinden ayırmadan hiç bir zaman Terör Örgütü PKK terör örgütünü bitiremeyiz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ve Mustafa Destici başkanın söylediği gibi, biz aynı kilimin desenleriyiz. Kürt kardeşlerimizle kıyamete kadar bir ve beraber olmaya yeminliyiz. Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da bir olanlar, gün içerisinde de bir olarak PKK’ya lazım gelen dersi verecektir.  PKK hiçbir vakit Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olmayacaktır. Biz terör örgütüne ve Halkların Demokratik Partisi HDP’ye inat Kürt kardeşlerimizi Terör Örgütü PKK’ya da Halkların Demokratik Partisi HDP’ye de bırakmayacağız" açılamasında bulundu.

Açıklamanın ardından Kartal ve beraberindekiler, öncelikle Doğu ve Güneydoğu’ya giden otobüsteki yolcular olmak üzere, otogardaki tüm yolcu ve çalışanlara gül ve karanfil dağıttı.

<< Önceki Haber BBP'lilerden örnek hareket: Gül dağıttılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER