Sinan Çetin'in oğlunun kaza yaptığı an

Beşiktaş'ta trafik ekibine ait bir polis aracı ile lüks otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 polis şehit oldu, 1 polis de ağır yaralandı. Lüks otomobilin sürücüsünün yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu ortaya çıktı.

Sinan Çetin'in oğlunun kaza yaptığı an

Kaza, saat 01.00 sıralarında Çırağan Caddesi, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde seyir halinde olan ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. kazanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Ön kısmında hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasında durdu.



Kaza sırasında yan koltukta oturan polis memuru İsmet Fatih Algöz araçtan fırlayarak yola savrulurken, aracı kullanan memur ise sürücü koltuğunda sıkıştı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi. İlk etapta yola savrulan ve durumu ağır olduğu öğrenilen polis memuru İsmet Fatih Algöz, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis aracı içerisinde sıkışan diğer polis memurunu kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonucu sıkışan polis memuru, araçtan çıkartılarak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi'ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Yaklaşık bir saat kapalı kalan cadde, yaralıların kurtarılması ve kaza yapan araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

YARALI POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Kaza sırasında yola fırlayarak ağır yaralanan polis memuru Algöz, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polis memurunun kaza yaptığı haberini alarak hastaneye akın eden meslektaşları, arkadaşlarının ölüm haberiyle yıkıldı. Olay yeri inceleme polisleri, kaza yerinde uzun süre inceleme yaptı. Ayrıca çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kazanın nasıl meydana geldiği yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA 

Kazaya karışan lüks otomobil sürücüsünün ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu, Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Çetin, olaydan sonra gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

RÜZGAR ÇETİN ALKOL MUAYENESİNDE 0.92 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Rüzgar Çetin'in üflemeli cihazla yapılan ilk alkol muayenesinde 0.92 promil alkollü çıktığı durumun alınan kan örneklerinde yapılacak testlerin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan Rüzgar Çetin, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

9 YIL ÖNCE DE AYNI CADDEDE KAZA YAPMIŞTI

Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi'nde 14 Temmuz 2006'da da kaza yapmıştı. O gün 21 yaşında olan Rüzgar Çetin, cipiyle takla atmıştı.Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Çetin'in aşırı hızlı olduğu iddia edilmişti.
<< Önceki Haber Sinan Çetin'in oğlunun kaza yaptığı an Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER