Beşiktaş'ta şok gelişme! Kadrodan çıkartıldı

Beşiktaş Kulübü sürpriz bir açıklama yaparak milli futbolcunun İstanbul'a gönderileceği duyurdu.

Beşiktaş'ta şok gelişme! Kadrodan çıkartıldı

Beşiktaş'ın Almanya'da yaptığı kampta sakatlanan Ersan Adem Gülüm, yarın geçireceği operasyon için bu akşam İstanbul'a dönecek.

Beşiktaş Kulübü sürpriz bir açıklama yaparak, milli futbolcu Ersan Gülüm'ün belindeki sakatlık nedeniyle Almanya kampı kadrosundan çıkarılarak İstanbul'a gönderileceği duyuruldu. Resmi siteden yapılan açıklamada, Ersan'ın yarın İstanbul'da tıbbi operasyon geçireceği belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Futbolcumuz Ersan Adem Gülüm'ün bel omurları arasındaki disklerde ve faset eklemlerinde aşınmaya bağlı dejenerasyon tespit edilmiştir.

Sezon öncesi kamp döneminde, antrenmanlar sonrasında ağrı şikayeti bulunan oyuncumuza, yarın (10 Temmuz) Fulya Acıbadem Hastanesi'nde genel anestezi altında ozon enjeksiyonu (ozononükleoliz) işlemi uygulanacaktır.

Ersan Adem Gülüm, bu gece kulüp doktorlarımızdan Murat Çevik ile birlikte İstanbul'a gelecek ve yarın yapılacak bu işlemlerden sonra aynı gece Almanya'ya dönerek, kamp programına ve antrenmanlara devam edecektir."

SHANDONG LUNEN YETKİLİLERİ İSTANBUL'DA

Beşiktaş Kulübü bu açıklamayı yaptığı sırada, bir süredir Ersan Gülüm'ün peşinde olan Çin kulübü Shandong Luneng'in yöneticilerinin İstanbul'a gelmesi dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş ile Shandong Lunen yöneticileri 4.5 milyon Euro'ya anlaşmış olmalarına rağmen Ersan gitmek istemediği için bu transfer gerçekleşmemişti.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta şok gelişme! Kadrodan çıkartıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER