Bisiklet tutkunu Fransız çift, pedal çevirerek ülke ülke dolaşıyor


Fransız bisiklet tutkunu çift, 9 yıldır 12 ülkede pedal çevirerek dolaşıyor. Fransız Alban-Delphing Naillard çifti oğulları Vincent'le birlikte pedal çevirerek Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini görüyor.

Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Hollanda, Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan, Kıbrıs, Belçika, Lüksemburg, Mekodonya, Norveç ve Finlandiya'yı bisikletle dolaşan Fransız Naillard çifti, 4 aydır Türkiye'de pedal çevirerek 16 ili ziyaret ettiklerini söylüyor.

Türkiye'de bisikletle İstanbul, İzmir, Konya, Nevşehir, Bursa, Aksaray, Denizli, Aydın, Mersin, Adana, Isparta, Balıkesir, Burdur ve Antalya'yı pedal çevirerek gezen Naillard çifti, Alanya'dan Manavgat'a ulaştı.

Türkiye'de 10 il daha dolaştıktan sonra ülkelerine döneceklerini belirten Alban Naillard, "18 yıldır beri pedal çeviriyorum. 9 yıl önce bisiklet tutkunu eşimle evlendikten sonra bisikletle pedal çevirerek ülke ülke dolaşıyoruz. Bugüne kadar 9 yıl içinde 12 ülke dolaştık. Bisikletle dolaşmak bize keyif veriyor. 10 il daha gezdikten sonra ülkemize geri döneceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bisiklet tutkunu Fransız çift, pedal çevirerek ülke... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER