Boer: Fenerbahçe maçını kaybedersek gruptan çıkmamız çok zora girer


UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesi Amsterdam Arena Ajax Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Frank de Boer, kendilerini zorlu bir maç beklediğini söyledi.

Ajax Teknik Direktörü Frank de Boer futbolcu Veldman ile yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe maçını kaybettikleri takdirde gruptan çıkmalarının çok zora gireceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu, kadrolarında çok güçlü oyuncular bulunduğunu da belirten Hollandalı teknik adam, "Fenerbahçe maçını kaybedersek gruptan çıkmamız çok zora girer. Bizler, takım kuruluşunu her maçın koşullarına göre yapıyoruz. En son Feyenoord ile Fenerbahçe karşısında yenildik. Bu iki maçta gol fırsatları yakaladık fakat değerlendiremedik. Küçük detaylardan maçı kaybettik. Ve o küçük detaylarda yaptığımız hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Özellikle takım içerisinde kaliteli oyuncular var." diye konuştu.

Hollanda A Milli Takımı'na alınmayan Fenerbahçeli futbolcu van Persie ile ilgili bir soruya ise Frank De Boer, "Van Persie çok kaliteli bir futbolcu. Milli takıma alınmaması konusunda yorun yapmam doğru olmaz." diye cevap verdi.

Ajax'ın tecrübeli oyuncularından Veldman ise yaptığı açıklamada, "Ajax giderek performansı yükseltmeye başladı. Takım olarak çok iyi bir koordine içindeyiz. Yarınki Fenerbahçe maçını kazanmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu konuda taraftar desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz." dedi.

AJAX, FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Ajax, Fenerbahçe ile yarın Amsterdam'da yapacağı maçın hazırlıklarını Ajax Arena Stadyumu'nda yaptığı son antrenmanla tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Boer: Fenerbahçe maçını kaybedersek gruptan çıkmamız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER