Bursa'da vatandaşlar, sandık başına koştu


Bursa'da vatandaşlar yaşlı, genç, hasta demeden demokrasi adına vatandaşlık görevini yapmak için sandık başına koştu.

Haziran'daki genel seçimin ardından Türkiye bugün yeniden sandık başında. Seçimde 54 milyon 49 bin 940 seçmen 175 bin 6 sandıkta oy kullanacak. Doğu'daki 32 ilde oy verme işlemleri 07.00'da, Batı'da oy verme işlemi saat 08.00'da başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa'da da vatandaşlar 7'den 70'e sandık başına koştu. Kent genelinde vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren engel tanımadan sandıklara koşarak oylarını kullandı.

Oyunu kullanan vatandaşlar hayırlı sonuçlar dilerken, hasta ve yaşlı demeden sandıklara koştuklarını söyledi. Merkez Osmangazi ilçesi Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde de oylarını kullanan vatandaşlar demokrasi adına görevlerini yapmanın mutluluğunu yaşadı.

ENGELLERE TAKILMADAN OYUMUZU KULLANDIM

Oyunu kullanan vatandaşlardan Ethem Şener, birlik ve beraberlik temennisinde bulunurken, "Vatandaş olarak gelip oyumuzu kullandım, vatana millete hayırlı olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Kardeşlik şuuru içinde yaşamasını nasip etsin. Mutluyuz, netice inşallah hayırlı olur, ne olursa. İnşallah yine Türkiye kazanır. Görevimizi yaptık." dedi.

Arif Varlık da, görevini yaptığını belirterek, "Memleket için hayırlı olsun, Türkiye için, gelecek için, gelecek çocuklarımız için hayırlı işleri yapacak bir iktidar gelsin." şeklinde konuştu.

Rahatsızlığına rağmen gelip oyunu kullanan Nejdet Demirbek, "Bütün milletimize hayırlı uğurlu olsun." derken, eşi Huriye Demirbek ise "Oyumu kullandım, inşallah hayırlısı olur. Düzen gelir, dilek gelir, hayırlı olsun, eşimi de engellere takılmadan, bırakmadım engel tanımadık ve gelip oyumuzu kullandık." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Bursa'da vatandaşlar, sandık başına koştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER