Bursaspor, Eskişehirspor önünde galibiyet arıyor


Bursaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'u ağırlıyor. Yeşil beyazlılar, bu akşamki mücadelede 3 puana ulaşıp hem moral bulmak, hem de üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Saat 20.00'de başlayacak zorlu randevuyu Bülent Yıldırım yönetecek.

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Bursaspor, bu akşam 3 puan alarak ligin dibinden yukarı doğru tırmanışa geçmek istiyor. Atatürk Stadı'nda oynanacak zorlu mücadeleyi Ankara Bölgesi üst klasman hakemi Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ile Fevzi Demirhan yapacak.

EKSİK YOK

Bu akşamki maçta yeşil beyazlılar kendisi gibi iyi durumda olmayan Eskişehirspor'dan üç puan almak istiyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri, bu maça tam kadro hazırlandı. Bu günkü karşılaşmada da ev sahibi Bursaspor'da eksik bulunmuyor. Eskişehirspor'da ise Ali, Muarem, Causic ve Onur forma giyemeyecek.

Bursaspor ile Eskişehirspor, bugüne kadar lig, kupa ve özel maçlarda 71 defa karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda iki takım 23'er galibiyet alırken, 25 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında geçen yıl oynanan 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmıştı.

Ayrıca taraftarlar bu zorlu maçı; VIP A-B Tribünü 200 TL, Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü 100 TL, Maraton Tribünü 40 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü 20 TL, Açık Kale Arkası Tribünü 10 TL'ye izleyebilecek. Yoğun yağmur altında oynanacak maça Bursaspor taraftarlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bu arada yaklaşık on otobüs Eskişehirspor taraftarı da takımını desteklemek için stada geldi.

BURSASPOR-ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Fevzi Demirhan

BURSASPOR: Mert, Advincula, Serdar, Dany, Aziz, Ricardo, Jorquera, Stoch, Josue, Dzsudzsak, Necid

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Birol, Sezgin, Anıl, Nzuzi, Özgür, Kaan, Engin, Khalifa, Matias, Gekas

CİHAN
<< Önceki Haber Bursaspor, Eskişehirspor önünde galibiyet arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER