Çankaya'da taksi durakları yenileniyor


Çankaya Belediyesi tarafından başlatılan ilçe sınırlarındaki taksi durakları yenileme çalışmaları devam ediyor. Konutkent, Seyran, Beşevler, Yıldız, Umut, Yücetepe gibi adı semtleriyle anılan 11 durakta çalışmalar sona yaklaşırken, kış başlamadan önce yenilenen taksi duraklarına kavuşan Dikimevi, Menekşe ve Siyasal taksi durağı esnafı yeni duraklarından memnun.

Siyasal Taksi Durağı Temsilcisi İbrahim Yücesan, 14 yıldır hizmet verdikleri durağın sorun yumağı haline geldiğinden söz ederek, büyük bir dertten kurtulduklarını söyledi. Geçmişte plastikten yapılmış olan taksi durağının zorluklarından söz eden Yücesan, "Yazın soğutamaz, kışın ısıtamazdık. Bizi bu dertten kurtardığı için Başkan Alper Taşdelen ve Çankaya Belediyesi çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

İÇ DÜZENLEME DE BELEDİYE'DEN

İçerisinde mini mutfak ve oturma köşeleri de yer alan duraklar, taksici esnafının bütün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlandı. Binanın yapımı tamamlandıktan sonra yerleşme telaşı yaşadıklarını söyleyen Menekşe Taksi Durağı'ndan Şaban Alsaç, telsiz ve telefonlarını bağlatıp, rutin hizmete başladıklarını söyledi. Kızılay'a iki adımlık mesafede yıllardır PVC prefabrik bir kulübede hizmet verdiklerini dile getiren Alsaç, "Kış başlarken yenilenmiş durağımıza girmenin mutluluğunu yaşıyor, Alper Başkan'a şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya'da taksi durakları yenileniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER