Cavcav maç saatlerine isyan etti

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav:"Utanmasam bu akşam saat 22.00'de maça giderken bir tane yatak, bir tane de yorgan alıp onları şeref tribününe sereceğim ve yatağın içinde maçı seyredeceğim" dedi.

Cavcav maç saatlerine isyan etti

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de sezonun ilk hafta maçlarının geç saate başlatılmasına bazı kulüp ve taraftar grupları tepki gösterirken, bazıları da olumlu karşıladı Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçların geç başlamasına en sert tepkiyi gösteren isimlerden oldu.

Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararından memnun olmadıklarını dile getirerek, "TFF'nin başında olan değerli yönetim kurulu ve başkanı sanki bu ülkeye yabancı gelmiş gibiler. Futbol kulüpleri yönetmiş olan bu insanların, bu muhterem topluluğun almış olduğu kararı tasvip etmek hiç bir şekilde mümkün değil. Maçımızı gece saat 22.00'de oynayacağız. Ankara başkent, saat 23.00'te tüm vasıtalar hizmeti sona erdiriyor. Şu an sattığımız bilet sayısı 50. Biletin fiyatı da 10 lira. 500-600 güvenlik, bir o kadar da bizim güvenliğimiz var" diye konuştu.

 TFF'nin keyfi davrandığını ileri süren Cavcav, şunları kaydetti:
"Böyle bir TFF kesinlikle olmaz. Bunlar kendilerine çeki düzen vermediği takdirde, 38 sene kulüp başkanılığı yapmış ve halen görevi devam ettiren bir kişi olarak tüm futbol camiasının sayın delegelerini toplantıya davet ediyorum. Bizi yönlendirecek bu değerli kurum kendi keyiflerine göre hareket edecekse, o zaman Kulüpler Birliği'nin ve kulüplerin ne fonksiyonu var. Şiddetle kınıyoruz. Utanmasam bu akşam saat 22.00'de maça giderken bir tane yatak, bir tane de yorgan alıp onları şeref tribününe sereceğim ve yatağın içinde maçı seyredeceğim."





<< Önceki Haber Cavcav maç saatlerine isyan etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER