CHP adayı Sertel: Taksi ve toplu taşıma araçlarına da indirimli mazot verilmeli


CHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Atila Sertel, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek, Başkan Celil Anık ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Oda yönetiminin kendisine aktardığı sıkıntıları dinleyen Sertel, çözüm noktasında Ankara'da girişimlerde bulunacağını söyledi. Taksiciliğin emeğin en yoğun olduğu sektörlerden biri olduğunu belirten Sertel, günün 24 saati çalışan taksici esnafının yakıt, sigorta ve vergi yükü altında ezildiğini dile getirdi.

'HALKIMIZ UCUZ BİNSİN'

CHP'nin, çiftçilere 1,80 liradan mazot vereceğini bildirgesine aldığını hatırlatan Atila Sertel, "CHP iktidarında esnafın biriken sorunlarını çözmek, kanayan yaralarını tedavi etmek için var gücümüzle çalışacağız. Toplumun tüm kesimleri, bu iktidardan ve uygulamalarından dertli. Esnafımız, vergi ve yüksek girdi maliyetlerinin altında eziliyor. Yatı olanlar indirimli mazot kullanıyor, havayolu ulaşımı teşvik ediliyor ancak toplumun büyük çoğunluğunun kullandığı taksi ve otobüslerde herhangi bir teşvik yok. Bu yöndeki talebinizi olumlu buluyorum. Taksi ve toplu taşıma araçlarına da indirimli mazot verilmeli. Böylece halkımız taksiye, otobüse daha ucuza binecektir." diye konuştu.

DİYALOG MESAJI

Partisi gibi kendisinin de emekçinin, esnafın, ezilenlerin yanında saf tutacağını vaadeden CHP adayı Sertel, şunları söyledi: "Bazıları 30 günde milletvekili oluyor, bu nedenle pek de kadir kıymet bilmiyor. Ben 30 yıldır siyasetin içindeyim ve 30 yıldır uğraşıyorum. Bu nedenle halkımızın bana verdiği bu ulvi görevi layıkıyla yerine getireceğim. Seçildiğim makamın kadrini kıymetini bilenlerden ve halkımıza, esnafımıza, işçimize, köylümüze çözüm üretenlerden olacağım. Halkla ve toplumun diğer bileşenleriyle diyaloğumu asla koparmayacağım."

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Anık da Atila Sertel'i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Yeniden aday olmanıza çok sevindik. İzmirlinin yakından tanıdığı ve sevdiği bir ismin, Ankara'da bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinden eminiz. İçimizden birinin, halkla iç içe birinin Meclis'te olması bizler açısından çok sevindirici." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP adayı Sertel: Taksi ve toplu taşıma araçlarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER