CHP'li Çakırözer: Türkiye'deki korku ve panik hali sona ermeli


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, son günlerde ülkemizde yaşanan korku ve panik haline dikkat çekti. "Bu durumun bir an önce sona ermesi ve vatandaşlarımızın huzur içinde toplu alanlarda bulunabilmesini istiyoruz" diyen Çakırözer, bunun da uzun süreli bir hükümetin kurulmasıyla sağlanacağını söyledi.

Çakırözer, Mülkiyeliler Birliği Eskişehir Şubesi ile yemekli toplantıda bir araya geldi. CHP Eskişehir Milletvekili, Şube Başkanı Nejdet Bilgin ve şube üyelerinin 1 Kasım seçimlerine dair görüş ve taleplerini de dinledi.

CHP'li Çakırözer, artan terör saldırıları, her gün birbiri ardına gelen şehit cenazeleriyle ülkemizde son günlerde bir korku ve panik halinin yaşandığına dikkat çekti.

Çakırözer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizdeki bu korku ve panik halinin artık bir an önce sona ermesi ve vatandaşlarımızın huzur içinde sokakta, meydanlarda, toplu alanlarda bulunabilmesini istiyoruz. Biz CHP olarak insanlarımızın can güvenliğinden endişe etmeden sokağa çıkabildiği günlerin geleceğine inanıyoruz. Bunun için de çoğunluğun temsil edildiği bir meclis yapısında, sağlam temelli, uzun süreli bir hükümetin varlığı gerekmektedir."

AK Parti'nin tek başına iktidarı yakalayamadığı 7 Haziran sonrası Türkiye'nin en önemli sorununun terör olduğun vurgulayan Utku Çakırözer, "Biz 7 Haziran seçimleri öncesinde halkımıza ekonomik ve sosyal alandaki iyileştirmeleri içeren parti programımızı anlatıyorduk. Ancak 1 Kasım seçimleri öncesinde daha çok içinde bulunduğumuz terör ve şiddet ortamından nasıl çıkabileceğimizin ön planda olduğu noktalara değiniyoruz. Vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğe olan özlemlerinin farkındayız. Bunu başaracak olan parti CHP'dir" ifadesini kullandı.


CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Çakırözer: Türkiye'deki korku ve panik hali sona... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER