CHP'li İlçe Başkanı: Pilavlı kutlama yaptığımızı ispatlamayan alçaktır


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı, AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in partilerine yönelik olarak sarf ettiği öne sürülen 'CHP'liler hükümet kurulamadığı için pilav pişirip dağıtarak kutlama yaptılar' sözlerine tepki gösterdi. Böyle bir kutlamanın olmadığını vurgulayan Kayacı, "Bunu ispatlamazlarsa alçaktırlar, şerefsizdirler, namussuzdurlar." dedi.

Gaziantep'te bazı yerel gazetelerde yayınlanan açıklamalarla ilgili büyük bir şaşkınlık yaşadığını kaydeden Kayacı, "7 Haziran seçimlerinde AKP'nin tek başına iktidara gelmemesi ile ilgili 'CHP'liler hükümet kurulamadığı için pilav pişirip dağıtarak kutlama yaptılar' diyerek güya kamuoyuna hem CHP'yi küçük düşürmek, hem de sırf yağcılık olsun diye AKP kurmaylarına yaranmaya çalışmıştır. Biz CHP'liler, belediye başkanının açıklamasında belirttiği gibi pilav pişirip dağıtarak kutlama yapmadık. Özdemir'e eski genel başkanı, şimdiki Cumhurbaşkanı'nın sık sık kullandığı deyimle cevap vermek istiyorum. Eğer biz nerede ne zaman kutlama yaptıysak ve bunu ispat ederlerse ben Araban halkından ve kamuoyundan özür dileyeceğim, her şeye hazırım. Bunu ispatlamazlarsa alçaktırlar, şerefsizdirler, namussuzdurlar." diye konuştu.

1 Kasım sonrasında da Araban Akbudak Caddesi'nin trafiğe kapatıldığını kaydeden Kayacı, şunları kaydetti: "İlçe yöneticileri, belediye başkanı ve meclis üyeleriyle birlikte kanunsuz bir şekilde silahlar sıkarak, havai fişek patlatarak kutlama yaptılar. Araban halkını uyutmayarak, saygısızlık ettiler. Bu yasa tanımazlığa emniyet mensupları dahi müdahale etmeyerek göz yummuşlardır. Bu yapılan saygısızlık sadece CHP'ye yapılmış bir davranış değildir. Bu saygısızlık, Araban ilçemizin yetiştirdiği dürüst ve ilkeli bir insan olan belediye başkanının da yakın akrabası, partimizin 3'üncü sıra milletvekili adayı Ali Peri ve tüm Araban halkına yapılmıştır. Belediye başkanını bu tutumundan dolayı kınıyoruz. Biz CHP'liler olarak her zaman halkımızın tercihlerine saygı duyduk, bundan sonra da duymaya devam edeceğiz." CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li İlçe Başkanı: Pilavlı kutlama yaptığımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER