CHP'li Tanal'dan Boydak'a gözaltı, 'Zaman'a kayyım' tepkisi


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Boydak Holding'in 4 üst düzey yöneticinin gözaltına alınmasının yatırımcıya gözdağı olduğunu belirtti.

Tanal, Twitter üzeninden Boydak Holding yöneticilerinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Tanal, "Boydak'a nefret operasyonu, yatırımcıya gözdağıdır. Hukuk güvenliğine tehdit olup istihdamı tehdit etmekte kişi/mülkiyet hakkı ihlal etmekte!! Boydak Holding'e yapılan operasyonu gören/duyan yatırımcı gelip yatırım yapar mi? İşsizlik çözülür mü? Yatırımcıya tehdit, teröre yardım ve yataklık ile eş değerdir. Çünkü her türlü kötülüğün/felaketin belası işsizliktir. Siyasi iktidar muhalif yatırımcıyı yargı ile sindiriyor. " değerlendirmesinde bulundu.

Tanal, Zaman Gazetesi'ne kayyım atanacağı iddialarına da tepki gösterdi. Tanal, "Zaman'a saldırı vatandaşın öğrenme ve bilginlendirme hakkına saldırıdır. Halkın öğrenmesinden korkuyorlar. Zaman'a saldırı ifade özgürlüğüne, düşünce açıklama özgürlüğüne saldırıdır. Basına saldırı demokrasiye ve hukuk devletine saldırıdır."dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Tanal'dan Boydak'a gözaltı, 'Zaman'a kayyım' tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER