Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TCG Salihreis Gemisi'nde Deniz Kurdu 2015 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü Faaliyetine katılacak. Erdoğan, Antalya'da da Seyhan Caddesi'ndeki toplu açılış törenine katılarak vatandaşlara seslenecek. Valiliği, belediyeyi ve Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek. (12.30-İstanbul / 18.00 - 19.15 - 19.45 -20.30 - Antalya)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hatip Çayı üzerindeki Ankara Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'ni açacak, Karabük, Sakarya, Kocaeli'deki mitinglerde halka hitap edecek, Kocaeli'den İzmir'e geçerek gece Swiss Otel'deki STK Buluşmasına katılacak. (10.30- Ankara / 13.00 - Karabük / 14.00 - Sakarya / 16.00 - Kocaeli)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Bursa Gökdere Meydanı'nda halka hitap edecek. Kılıçdaroğlu mitingin ardından CHP'li Nilüfer Belediyesi'nin yeni hizmet binasını hizmete açacak. (17.00 - 18.30 / Bursa)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırşehir ve Kayseri'de düzenlenen mitinglerde vatandaşlara seslenecek. (13.00-17.00-Kırşehir-Kayseri)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İzmir'de miting düzenleyecek. (15.00-İzmir)

- Milli İttifak liderleri Sivas mitinginde vatandaşlara seslenecek. (16.30-Sivas)

EKONOMİ

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dünya KOBİ Forumu Vakfı Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (TOBB Hizmet Binası-10.30)

- Otomotiv sektöründe iş bırakma eylemleri anlaşma ile bitiyor. Coşkunöz'den sonra Tofaş'ta da anlaşma sağlandı. Bugün de Renault, Mako ve Ototrim'de anlaşma bekleniyor.

DÜNYA

- Kıbrıs'ta yeniden başlayan müzakereler çerçevesinde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis Lefkoşa Surlariçi'nde bir araya gelip hem Kuzey, hem de Güney Kıbrıs'ta gezinti yapacak. (Lefkoşa)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

- ÖZEL - Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin bugün İzmir'de yapacağı mitinge Yunanistan hükümetinin büyük ortağı Radikal Sol Koalisyon (Syriza) Partisi'ni temsilen Syriza Merkez Komite üyesi ve Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Yiannis Bournous (Burnus) katılacak. Syriza'nın Avrupa politikaları, savunma ve Yunan diasporasından sorumlu birimin başındaki isim de olan Bournous, Cihan Haber Ajansı'na kapsamlı bir röportaj verdi.

- ÖZEL - Mali'de 525 yıllık gelenek devam ediyor. Mali'nin Siby şehrine ilk taşınan ailenin anısına düzenlenen törenin 525.si gerçekleştirildi. (Bamako)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda 33. hafta maçlarına Kasımpaşa - Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor - Çaykur Rizespor ve Trabzonspor – Balıkesirspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00 - 17.00 - 20.00 / İstanbul / Konya / Trabzon)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde play off çeyrek final ikinci maçlarında Türk TelekomAnadolu Efes ve Trabzon Medical ParkDarüşşafaka Doğuş karşılaşmaları oynanacak. (16.00/18.30)

- Galatasaray Spor Kulübü'nün 'Seçim Genel Kurul Toplantısı' Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilecek. (10.00-İstanbul)

- Bursaspor'un kalecisi Sebastian Frey, Korupark Ayakkabı Dünyası'nda yapılacak imza gününde taraftarlarla buluşacak. (14.00 / Bursa)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER