Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı ile haftalık olağan görüşmesini yapacak. (14.00-15.30-Ankara)

POLİTİKA

- Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi kesin sonucunu basın toplantısıyla açıklayacak.

- CHP'nin görevdeki il başkanları, kurultay süreci hakkında bir araya gelip değerlendirme yapacak, toplantının sonuç bildirgesini basın toplantısı ile açıklayacak.
(11.00-13.00-Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ başkanlığındaki heyet, Silvan ilçesinde incelemelerde bulunacak. (13.00-Diyarbakır)

- Mazbata alan 26. dönem milletvekillerinin, TBMM'de kayıt işlemleri devam ediyor.

EKONOMİ

- TÜİK 3. çeyrek Kırmızı Et Üretimi istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, 2014 yılı Kültürel Miras istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere'yi ziyaret edecek. (Londra)

- Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olan bir asker ile bir polis, memleketlerinde toprağa verilecek. (Muğla-Konya)

- OPET Trafik Dedektifleri Projesi'nin '6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi' kapsamında 600 öğrenci daha 'Trafik Dedektifi' olacak. (10.00-Ankara)

- İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Merkezi'nde 7 Haziran-1 Kasım arasındaki yaşam hakkı ihlalleri, gözaltı, tutuklamalar raporu ve bilançosu açıklanacak. (11.00-Ankara)

- Kış geldi 'Korsan kombiciler'e dikkat.
Kış aylarının gelmesi ile birlikte kombi bakımı yaptırmak isteyen vatandaşlar, servislere başvuruyor. Ancak, 'yetkili veya teknik servis' adı altında iş yapan 'Korsan kombici'ler müşterileri akıl almaz yöntemlerle dolandırabiliyor. (Özel-Ankara)

SPOR

- Katar ile Doha'da özel bir maç yapacak A Milli Futbol Takımı'nda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir oyuncu basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Ay yıldızlı ekip, Katar maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda yapacak. (20.00-20.30-Katar-Doha)

- Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, HDI Sigorta ile isim sponsorluğu anlaşmasını Türk Telekom Arena'da imzalayacak. (10.30-İstanbul)

- EURO2016 Fransa'ya gidecek son 4 takımın belirleneceği play off ilk maçında Norveç ile Macaristan karşı karşıya gelecek. (21.45-Norveç)

- Süper Lig'in lideri Beşiktaş, ligin 12. haftasında karşılaşacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarına yapacağı antrenman ile devam edecek. (16.30-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 12. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER