Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Romanya Cumhurbaşkanı Klaus İohannis'i karşılayacak, mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, konuğu onuruna akşam yemeği verecek. (16.00-18.00-19.30-Ankara)

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 107. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (11.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nun 7. kuruluş yıl dönümü ve 'Türkiye'de Siyasi Liderlik ve Siyasi Katılımda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi' ile ilgili düzenlenecek toplantıya katılacak. (11.15-Ankara)

- CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00-Ankara)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 'Geçici Koruma Sağlanan Yabancıların Türkiye'de Çalışması' konferansına katılacak. (10.30-Ankara)

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projeleri inceleme programına katılacak. (14.30-İstanbul)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri Programı'na katılacak. (18.00-İstanbul)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısına katılacak. (15.00-İstanbul)

- TÜİK, 2015 yılı iş gücü istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Zaventem Uluslararası Havaalanı ve metro çıkışındaki patlamalardan sonra Belçika'daki gelişmeler takip ediliyor. (Brüksel)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu Başkanı Gianni Pittella'yı kabul edecek. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Komiser Yardımcısı Kubilay Er'in cenazesi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verilecek. (Amasya)

- Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Raşit Atcı'nın cenazesi Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek. (Kahramanmaraş)

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lıların düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Faruk Salgar'ın cenazesi Elazığ'da toprağa verilecek. (Elazığ)

- İstiklal Caddesi'ndeki patlama ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (10.00-İstanbul)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Hakkari-Mardin-Şırnak)

- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Üsküdar Üniversitesince düzenlenen 'Çağımızın Buhranı Terör; Barış ve Huzur Tasavvurumuz Sempozyumu'na katılacak. (10.00-İstanbul)

SPOR

- Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir oyuncu, Antalya'da kamp yaptıkları otelde, yarın oynanacak İsveç maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (18.30-Antalya)

- A Milli Futbol Takımı, İsveç ile yarın Antalya'da oynayacağı özel maçın son çalışmasını kamp yapılan otelin sahasında yapacak. (19.00-Antalya)

- İsveç A Milli Futbol Takımı, Stockholm'den kalkacak özel uçakla Antalya'ya gelecek ve Kaya Palazzo Golf Resort'ta konaklayacak. (18.45-Antalya)

- İsveç A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren ve kadroda yer alan bir oyuncu, Kaya Palazzo Golf Resort'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. (20.00-Antalya)

- Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Esenler Belediyesi'nin Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde organize ettiği kültür etkinliği kapsamında Spor Söyleşileri bölümünde lise öğrencilerinin sorularını cevaplayacak. (15.00-İstanbul)

- Süper Lig lideri Beşiktaş, 4 Nisan'da Kasımpaşa ile oynayacağı 27. hafta maçının hazırlıklarına yapacağı antrenman ile devam edecek. (18.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER