Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Başkanı ve Başkanlık Divanı adaylık başvuruları 21 Kasım akşamına kadar devam edecek.

- 64. dönem hükümet kurma çalışmaları takip ediliyor.

- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davetine üzerine Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, çalışma ziyareti için Ankara'ya gelecek.

EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı Sağlık Kuruluşları Atık İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

GÜNCEL

-Önceki gün hayatını kaybeden ünlü gazeteci Leyla Umar'ın (87) cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu'daki aile mezarlığında toprağa verilecek. (İstanbul)

-Dün hayatının kaybeden ünlü komedyen Atilla Arcan'ın (70) cenazesi, Erenköy Balaban Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.(İstanbul)

- Basın Kartı Komisyonu, 18-19 Kasım tarihlerinde Ankara'da toplanacak.

SPOR

- Süper Lig'in 12. hafta maçında Medicana Sivaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta bu maçın hazırlıkları BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla sürecek. (11.30 - İstanbul)

- Beşiktaş'ta Kaptan Tolga Zengin, Güneşli Uğur Lisesi'nde bir söyleşiye katılacak ve öğrencilerin sorularını cevaplayacak. (14.00 - İstanbul)

- Süper Lig'in 12. hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. (12.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe'de Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla devam edilecek. (11.00 - İstanbul)

- Ahmet Gülüm, İpek Şenoğlu, Markus Guenthardt, Mustafa Denizli, Semih Saygıner, Tankut Turnaoğlu, Ulaş Can ve Ümit Leblebici gibi konunun önemli uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı "Marka ve Spor İlişkisinin Geleceği" isimli 'Sports&Brands Oturumu' Lutfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. (13.30 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER