Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (15.00 - Ankara)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın katılımıyla Meclis Kadın Grup Toplantısı yapılacak. (12.30 - Ankara)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu'nun 2016 Ocak toplantısı gerçekleştirilecek, faiz kararı açıklanacak. (14.00 - Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, İngiltere'deki temaslarını sürdürecek. (Londra)

GÜNCEL

- İdil'de terörist saldırısında şehit olan 3 polisten biri olan Mahmut Bilgin için Beypazarı ilçesi Fatih Camii'nde öğleyin cenaze namazı kılınacak, ardından Beypazarı Şehitlik Mezarlığı'na defnedilecek.

- İtalya Büyükelçiliği'nde 'İtalyan Ufukları 2016' programını tanıtmak üzere basın toplantısı düzenlenecek. (11.00 - Ankara)

- Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, diplomasi muhabirleri ile sohbet toplantısı düzenleyecek. (14.00 - Ankara)
- Tutuklu gazeteciler için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini gazeteci Yavuz Baydar, Şiir Sokakta topluluğu ve yöneticisi Atilla Yüceak devralacak. Şiir Sokakta topluluğu şiir dinletisi gerçekleştirecek, Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar da şiir dinletisine katılacak. (11.00 - İstanbul)

- Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ölüm yıl dönümünde gazete binası önünde anılacak (14.00 - İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. Hafta maçları E Grubu'ndaki Kastamonuspor 1966 - Karşıyaka ve Akhisar Belediyespor - Galatasaray ile G Grubu'ndaki Etimesgut Belediyespor - İnegölspor, Kayserispor - Torku Konyaspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (14.00/20.45/12.00/18.00 - Kastamonu/Manisa/Ankara/Kayseri)

- Kadınlar Basketbol Süper Ligi isim sponsorluğu anlaşması Abdi İpekçi'de imzalanacak. (12.00 - İstanbul)

- Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gidecek ve ardından da karayolu ile Manisa'ya geçecek. (12.00 - İstanbul)

- Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı Türkiye Kupası grup 5. maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kara yolu ile Karabük'e giderek kampa girecek. (11.30 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER