Davutoğlu ilgimiz yok demişti ama...

Başbakan Ahmet Davutoğlu Zaman'a kayyım atanması ile ilgili "Bu sürece hiçbir müdahalemiz olmamıştır." dedi ama AKP'li isimler Erdoğan'ın "İnlerine Gireceğiz" sözünü hatırlatarak kayyım kararına destek verdi.

Davutoğlu ilgimiz yok demişti ama...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Zaman Gazetesine kayyım atanması kararı ile ilgili "Dışarda bazı yabancı basın organlarında hükümet el koydu gibi ifadeler var, bunlar hukuki süreçlerdir, siyasi süreçler değil. Bu sürece hiçbir müdahalemiz olmamıştır." dedi. Davutoğlu bunları derken AKP'li isimlerin özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İnlerine gireceğiz" sözünü hatırlatarak Zaman'a el konulmasına tam destek verdi

Aydın Ünal "Hesabını Soracağız" Demişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve metin yazarı AKP Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerinden sonra Saray'ı ve AKP'yi eleştiren Hürriyet, Cumhuriyet, Sözcü ve Zaman gibi gazetelerden de hesap soracaklarını söylemişti. Aydın Ünal "1 Kasım'dan sonra bunlardan mutlaka ve mutlaka hesap soracağız. Sözcü gazetesi her gün hakaret ediyor.” dedi. “Peki şimdi niye bir şey yapılmıyor?” şeklindeki soruya Ünal, “Türkiye'nin üzerinde çok baskı var. Siz bir şey söyleseniz basına müdahale ediliyor deniliyor, dünyaya bu söyleniyor. Şu anda çok rahat bir ortamda değiliz ama 1 Kasım'dan sonra bunların tamamından hesap sorulacak."

AKP Milletvekili Abdurrahim Boynukalın: İnlerine Girmişiz
Geçtiğimiz aylarda bir grup Ak Partili ile Hürriyet Gazetesi'ni basan ve slogan atan Gençlik ve Spor Bakanı yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın, Zaman Gazetesi ile ilgili attığı tweet, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Boynukalın, Zaman'a kayyım atanmasının ardından attığı tweetinde 'İnlerine girmişiz?' ifadelerini kullandı.


AKP Milletvekili Burhan Kuzu: Polis Direnişi Kırdı
AKP milletvekili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Burhan Kuzu "Zaman Gazetesine el kondu.Polis doğal olarak direnişi kırdı.Cumhuriyet"Başörtülü bacılar yerlerde"diye başlık atmış.Allahım nelere kadirsin."



AKP Milletvekili Aydın Ünal: "İnlerine Girme" Süreci Büyük Oranda Tamamlandı
"Eylül ayında İpek Grubu'na, geçtiğimiz hafta da Kayseri'de Boydaklar, İstanbul'da Feza Grubu'na yapılan hukuk operasyonları, Paralel Yapı'yla mücadelede bir dönüm noktası oldu. Elbette rehavet yok; tedbir elden bırakılmayacak. Hele hele, en başından itibaren bu mücadeleyi yavaşlatan, savsaklayan, engelleyen bu kadar aymaz, fırsatçı, dönek ve hain varken, “bu iş bitti” demek mümkün değil. Geçtiğimiz hafta itibariyle, “inlerine girme” süreci büyük oranda tamamlandı. Beka mücadelesi ülkemiz ve milletimiz adına, hamdolsun zaferle sonuçlandı.
Şimdi, “şakirtlerin” rehabilitasyon sürecine geçilmeli."

AKP Milletvekili Mehmet Metiner:  Yürekten destekliyorum. 
"FETÖ'nün medya ve finans ayaklarına yönelik hukuki operasyondan sadece CHP değil HDP de fena halde rahatsız. Aynı koalisyonun parçaları! Zaman'a kayyum atanması yerindedir. Teröre destek veren bir gazete olamaz. Terör örgütünün propagandasını yapan bir gazete veya televizyonun varlığına izin verilemez. Zaman gazetesine kayyum atanması gecikmiş ama yerinde bir karardır. Yürekten destekliyorum. "

Yeni Şafak İstihbarat Şefi Recep Yeter: Girilecek Dedi Girildi
"Tarihe not düşelim...
Bugün 4 Mart 2016..
Girilecek dedi, girildi.
;)"



Kaynak: Aktifhaber

<< Önceki Haber Davutoğlu ilgimiz yok demişti ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER