Denizli: İçerde ve dışarda kazanamadığımız bütün maçlar kayıptır


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kötü bir oyun ortaya koyduklarını ve sonucunda da 2 puan kaybettiklerini söyledi. Denizli içerde ya da dışarda kazanamadıkları bütün maçların kendileri için kayıp olduğunu ifade etti.

Süper Lig 'in ilk devre son haftasında Galatasaray, Kayseri deplasmanında 2 puan bıraktı. 1-1 biten maçı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kendileri adına puan olarak önemli bir maçı berabere tamamladıklarını anlatan Denizli, "Bulunduğumuz puan farkını korumak için bugün en kötüsü kazanmayı amaçladık. İlk yarıda kötü bir futbol ortaya koyduk. İçerde ve dışarıda kazanamadığımız bütün maçlar kayıp maçlardır. Bugünün koşulları itibariyle değerlendirdiğimizde, kadromuzla kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz. İlk yarıda mahkum bir oyun ortaya çıktı. İkinci yarı toparladık. Kazanmamız için yeterli pozisyonlara giremedik. 1 puanı kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz. Kazanamadığımız için kayıp bir maç. Kazansaydık 3 puanın mutluluğuyla buradan dönerdik." dedi.

"TAKIM İÇİN DEĞİŞİM YAPACAK HAMLELER PEŞİNDEYİZ"

Takım için değişim sayılacak hamleler yapacaklarını anlatan Denizli, ikinci yarının hazırlıkları için önemli bir süreye sahip olmadıklarını da belirterek şunları söyledi:

"Bunları gerçekleştirdiğimizde ikinci yarıda daha iyi olacağız. Sıkıntı yaşadığımız bölgeleri doldurma anlamında önemli bir süreç olacak. Geldiğimden beri bu manada çalışıyorum. İkinci yarı başlamadan bu düşüncelerimizi gerçekleştiririz. Neticede ilk yarı bitti. Müthiş bir çekişmeye sahne olacak ikinci bir yarı var. Bu çekişmenin içinde olacağız. Bizim için önümüzdeki 15 gün sağlıklı değerlendirilmesi gereken bir süreç."

"BUGÜN VE İLERLEYEN GÜNLERDE KATKI SAĞLAYACAK OYUNCULAR ALACAĞIZ"

Yeni transferler ve sıkıntılı bölgelerle ilgili bir soru üzerine ise Denizli, "Tercih edeceğimiz futbolcu profilleri geldiği andan itibaren katkı sağlayacak ve ilerleyen günlerde de sağlayacak oyuncuları alacağız. Yaş ortalaması 25 olabilecek veya altı oyuncular alacağız. Çalışıyoruz. Devam eden görüşmeler var. Sayı olarak mutlak ihtiyaç duyduğumuz bir oyuncu sayısı var. Sezon sonundaki hamleleri de bugünden yapmak istiyoruz. Yönetimde ben de en sağlıklı sonuçları almaya çalışıyoruz. Mevcut kadro üzerinde değerlendireceğimiz oyuncular da var." dedi.

"GALATASARAY CAMİASI HİÇBİR ZAMAN ŞAMPİYONLUKTAN UMUDUNU KESMEZ"

'Şampiyonluktan ne kadar umutlusunuz?' şeklindeki bir soruya ise Denizli, "İlk yarı sonucunda şampiyonluktan kimse umudunu kesmez. Biz elimizden geleni yaparız. Bizim kaybettiğimiz haftalarda rakiplerimiz kaybetmedi. Biz bunu başaramadık. Kadromuzda olması gereken en az 3 arkadaşımız yok. İkinci yarıda böyle sıkıntılar yaşamayacağımızı düşünüyorum. Bazı yerleri yama yaparak doldurmaya çalışıyoruz." cevabını verdi.

"BİZİM HAKEMLERLE İŞİMİZ OLMAZ"

Hakemlerle ilgili bir soru üzerine de Denizli, "Bizim hakemlerle işimiz olmaz. Hiç kimseyi hedef almadık. Sadece kötü yönetimi eleştirdik. Yanlış da değerlendirmiş olabiliriz. Bugün de lehte ve aleyhte kararlar verildi. Ama biz bu maçı kaybettik. Hakemlere güvenim başka, yanlış değerlendirme yapmaları başka. Futbolcunun kötü oynayabileceği gibi hakem de kötü yönetebilir." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Denizli: İçerde ve dışarda kazanamadığımız bütün... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER