Destici: El koyup yayın politikasını değiştirdiler, korkuları iktidar kaybetmek


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasının ardından gazete ve televizyonların yayın politikasının tamamen değiştirildiğine dikkat çekti. İktidarın kaybetmekten korkanların bir hakimin tek bir kararıyla Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birisine el koyduğunu vurgulayan Destici, "Bugün o gazeteler hangi başlıkla çıktı, hangi haberlerle çıktı gidin bakın, işte o zaman bu iktidarın o holdinge niye el koyduğunu seçime beş gün kala anlarsınız. Yayın politikasını yüzde yüz değiştirdiler. Çünkü korkuları iktidarı tekrar alamamaktı." dedi.

'BİR TOPLUMDA ADALET OLMAZSA O DEVLET ÇÖKER'

Mustafa Destici, partisinin Anadolu (Tandoğan) Meydanı'ndaki Ankara mitinginde konuştu. İktidarın bozduğu alanlardan birisinin adalet sistemi olduğunu kaydeden Destici, "Bir toplumda adalet olmazsa o devlet çöker. O toplumda huzur, barış, güven ve kardeşlik olmaz. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren kardeşlerimiz de bir adalet problemi olduğunu biliyorlar. Her alanda adaletsizlik hakim olmuş vaziyette. Geçmişte yaptıkları hataların bedelini şu anda millete ödetmeye çalışıyorlar. Sen niye bedel ödemiyorsun?" ifadelerini kullandı.

'MİLLETTEN ÖZÜR DİLEMEK YERİNE BASINI, MUHALEFETİ SUSTURMAYI TERCİH EDİYOR'

Destici, şöyle devam etti: "Bu ülkede yanlış kararlar verildiyse de muhatabı sen değil misin? Topu başkasına atma. Dürüstçe hata benim de ve milletten özür dile. Bunu yapmak yerine basını susturmayı tercih ediyor, muhalefeti susturmayı tercih ediyor. Bir hakim tek bir kararla Türkiye'nin en büyük holdinglerinden birisine el koyduruyor. O holdingin önemli tarafı şu; iki tane televizyon, iki tane gazete, internet sitesi ve radyo. Bugün o gazeteler hangi başlıkla çıktı, hangi haberlerle çıktı gidin bakın, işte o zaman bu iktidarın o holdinge niye el koyduğunu seçime beş gün kala anlarsınız. Yayın politikasını yüzde yüz değiştirdiler. Çünkü korkuları iktidarı tekrar alamamaktı. Ama korkunun ecele faydası yok. Millet bir kere sizin gerçek yüzünüzü gördü. Ben inanıyorum ki, bir daha asla size tek başına iktidar vermeyecek." CİHAN
<< Önceki Haber Destici: El koyup yayın politikasını değiştirdiler,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER