Bir anda neye uğradığını şaşırdı!

Tayland'da fillerin fotoğrafını çeken bir turist, cep telefonunu filin hortumuna kaptırdı. Sonrasında yaşananlar daha da ilginç...

Bir anda neye uğradığını şaşırdı!

İki Çinli genç turist... Fil çiftliğine gidiyorlar....  Turistlerden biri fili besliyor, diğeri ise cep telefonuyla o anları görüntülüyor. Olanlarda işte tam bu sırada oluyor. Filin dikkati bir anda yiyeceklerden telefona kayıyor. Bir anda hamle yapıyor. Hortumuyla turistin elindeki telefonu kapıp midesine indiriyor. Panikleyen turistler hemen filin bakıcısına başvurdu. Bakıcı önce filin hortumuna ardından da ağzına baktı. Ama bulamadı.
Ancak Çinli turist telefonunun peşini bırakmadı. Saatlerce çiftlikte telefonun doğal yollardan atılmasını bekledi.

Fil doğal yollardan telefonu dışarı attı. Çinli turistlerde cep telefonuna çağrı atınca telefonun yeri tespit edildi. Filin bakıcısı da, yığının içindeki telefonu bulup sahibine teslim etti. Ancak genç kız telefona dokunmakta pek istekli değildi ve bunu yapması için arkadaşını zorladı.

İlginç ve bir o kadar da komik bu görüntüler internet paylaşım sitelerine yüklenince izlenme rekorları kırdı. Şimdi internette bu görüntülerin kurmaca olup olmadığı tartışılıyor.


<< Önceki Haber Bir anda neye uğradığını şaşırdı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER