Dursun Özbek: Taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceğiz


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yarın oynanacak olan Fenerbahçe derbisinden galip ayrılacaklarını ve bunu taraftarlarına hediye edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 20 Mart'ta oynanması gerekirken güvenlik gerekçesiyle ertelenen maçta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın akşam Türk Telekom Arena'da oynanacak maç öncesinde başkan Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Maçın önemini futbolcularının bildiğini belirten Başkan Özbek, "Yarın Galatasaray için çok önemli bir gün. Türkiye için çok önemli bir gün. Ertelenmiş bir derbi maçını oynayacağız. Ben her şeyden önce maçın çok iyi bir hava içinde geçmesini ve örnek bir derbi olmasını istiyorum. Galatasaray bu derbiye çok iyi hazırlandı. Dolayısıyla maçın ehemmiyeti belli. Onun için futbolcularıma başarılar diliyorum. Üstlerine düşeni yapacaklardır. Galatasaray'ın hak ettiği galibiyeti inşallah taraftarlarımıza hediye edeceğiz. Taraftarlarımızı da maça bekliyoruz Galatasaray'ı canı gönülden desteklemelerini bekliyoruz." dedi.

Başkan Özbek ayrıca taraftarlarını maça davet ederek, "Maçın ertelenme sebebini biliyorsunuz. Dolayısıyla çok yoğun bir güvenlik tedbiri bütün Türkiye bazında oluyor onun için taraftarları da bunu dikkate alarak yine Galatasaray'ı takımlarını desteklemek için buraya bekliyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Dursun Özbek: Taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER