DÜZELTME - Kızını öldürüp eşini vuran MİT mensubu intihar etti

DÜZELTME - Kızını öldürüp eşini vuran MİT mensubu intihar etti

Sayın abonemiz, 'Kızı ve eşini öldüren MİT mensubu intihar etmek istedi' haberini düzeltip yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla…

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 45 yaşındaki Kenan Ş., 10 yaşındaki kızı Eda ile eşi Seçil Ş.'yi (37) silahıyla vurduktan sonra aynı silahla başına ateş etti. Kendisi ve kızı yaşamını yitirirken, ağır yaralanan eşi Seçil Ş., hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında Dr. Ziya Kaya Mahallesi 4 No'lu Aralık Sokak'ta meydana geldi. Kenan Ş.'nin, tayini Erzurum'dan İzmir'e çıkınca yaklaşık bir aydır Gemlik'te kayınpederi Osman S.'nin yanında kalan eşi ve kızının yanına geldiği öğrenildi. 10 gündür kayınpederinde kalan Kenan Ş., bilinmeyen bir sebeple saat 02.00 sıralarında tabancasıyla eşi ve 10 yaşındaki kızını kafasından vurdu. Aynı silahla kendi kafasına da ateş eden Kenan Ş. ile küçük kızı olay yerinde can verdi.

DEDESİ İLE UYUYAN ÇOCUK KURTULDU

Yan odada diğer torunu lise öğrencisi Eren Ş. ile uyuyan kayınpeder Osman S., silah sesine uyanıp odaya gittiğinde şok yaşadı. Damadı ve torunun altında nefes aldığını fark ettiği kızını kurtarmaya çalışan Osman S., olay yerine ambulans çağırdı. 112 ekipleri, baba ve kızın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı anne Seçil Ş. ise ambulansla Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Annenin tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Bu arada, Kenan Ş.'nin ailesi ile birlikte Gemlik'e yerleşme kararı aldığı, satın almak üzere bir ev baktıkları ve beğendikleri evin sahibi ile anlaştıkları öğrenildi. İzmir'den eşyalarını taşımak istedikleri sırada bu olayın gerçekleştiği belirtildi. Damadı ile Bursaspor-Beşiktaş maçını izledikten sonra yattıklarını söyleyen Kayınpeder Osman S., damadının evle ilgili herhangi bir sorunu olmadığını, işle ilgili problemler nedeniyle cinnet geçirmiş olabileceğini ifade etti.

Baba ve kızın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenazeler, ikindi namazının ardından Gemlik'ten kaldırılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber DÜZELTME - Kızını öldürüp eşini vuran MİT mensubu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER