Ekici: Esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük projelerimiz var

Ekici: Esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük projelerimiz var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep milletvekili adayı Akif Ekici, seçim bildirgelerinde esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük ciddi projeleri olduğunu söyledi.

Söylemez Pasajı esnafını ziyaret eden Ekici, sorunları dinledi. Pasajın Gaziantep'e gelenlerin uğrak yeri olduğunu hatırlatan Ekici, "Şimdilerde bomboş olmasının ardında yüksek vergiler, yüksek kiralar, plansız açılan büyük alışveriş merkezleri ve yaratılan haksız rekabet ortamı var. Söylemez esnafının durumu sadece bu pasaja has bir durum değil. Bu esnaf aslında Türkiye'deki tüm esnafların aynası gibi." dedi.

Esnafın sorunlarının çözümünün zor olmadığını söyleyen Ekici şöyle devam etti: "Seçim bildirgemizde esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük ciddi projeler var. CHP iktidarında esnafın da s¸irketler gibi kira, arac¸ gideri, is¸yeri masraflarının vergiden du¨s¸ebilmesini sagˆlayacagˆız. Esnafın du¨s¸u¨k faizli ve uzun vadeli kredilerle kira o¨der gibi kendi du¨kka^nının sahibi olmasını sagˆlayacagˆız. Halkbank'ı o¨zelles¸tirmeyecek, KOBI·'lerin ve esnafın ihtisas bankasına do¨nu¨s¸tu¨recegˆiz. Emekli olmus¸ ancak is¸ine devam eden esnafa Sosyal Gu¨venlik Destek Primi o¨detmeyecegˆiz. Tüm bu düzenlemelerle Söylemez esnafı da diğer esnaflar da eski hareketli, bol kazançlı günlerine geri dönecekler." CİHAN
<< Önceki Haber Ekici: Esnafın sorunlarının kalıcı çözümüne dönük... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER