Altın fiyatları için uzmanından yatırım tüyosu!

Altın fiyatları için uzmanından yatırım tüyosu geldi: Elinde altın bulunan varsa satış fırsatı olarak değerlendirmelerinde çok mantıklı olacaktır..

Altın fiyatları için uzmanından yatırım tüyosu!

Irak'taki gergin hava Türkiye'de piyasaları olumsuz etkiliyor. Altın ve döviz fiyatları yükselişine devam ederken borsa durağan bir seyir sergiliyor. Borsa İstanbul'da durağan bir seyir hakim. Önümüzdeki haftalarda ise hareketliliğin düşüş yönünde olması bekleniyor.

Uzmanlar altın ve dövizdeki yukarı yönlü seyir devam ederken, gözlerin çarşamba akşamı yapılacak FED toplantısına çevrildiğini belirtiyor. Amerikan Merkez Bankasının tahvil alımını 10 milyar dolar daha azaltması bekleniyor.

"Altın TL kuru bence ister istemez 88 TL'nin üzerinde kalıcı oldukça da 90 hatta 92 TL seviyelerine kadar yükselebileceğini önümüzdeki haftalarda bekliyorum. Dolar kuru özellikle önümüzdeki aylarda biraz daha zirve noktaları zorlayacağı bekleniyor." diye görüş bildiren bazı piyasa uzmanları yatırım yapmayı düşünenlere Haziran ayında Türk Lirası'nda kalmayı tavsiye ediyor.

Güncel Altın Fiyatları için tıklayınız 

Son olarak uzmanlar, "Elinde altın bulunan varsa satış fırsatı olarak değerlendirmelerinde çok mantıklı olacaktır. Bu ay için TL'de kalmaları bu ayın sonuna kadar daha mantıklı bir karar olarak düşünebiliriz. Uzun vadede borçlanma konusuna girmelerini çok da tavsiye etmem." ifadeleriyle kullanıcılara önemli tüyolar verdi.
<< Önceki Haber Altın fiyatları için uzmanından yatırım tüyosu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER