Dünya Mobilya sektörü İMOB'da buluşacak

9. İstanbul Mobilya Fuarı, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (MOSDER) liderliğinde 29 Ocak – 02 Şubat 2013 tarihlerinde organize edilecek.

Dünya Mobilya sektörü İMOB'da buluşacak

İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da gerçekleştirilecek İMOB 2013, 173 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne sermeyi hedefliyor.

ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından düzenlenen İMOB 2013, Türkiye ve dünya mobilya sektörünün birlik platformu olacak. İMOB 2013, tasarım ve kalitesiyle ünlenen İtalya dahil birçok ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün buluşma noktası olacak. Geçen yıl tüm dünyadan 103 ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan fuar, bu yıl da mobilya sektörünün merkezinde yer alacak. 

1000’DEN FAZLA MARKA KOLEKSİYONLARINI SERGİLEYECEK

Fuara katılan 300’ü aşkın ziyaretçi ve 1000’den fazla marka, bu yıl 100 bin ziyaretçi beklenen İMOB 2013 aracılığıyla iş alanlarını genişletecek. Toplam dokuz salonda gerçekleştirilen İMOB 2013, Türk markalarının dünyaya sunulan vitrini olurken, Avrupa’dan Asya’ya Ortadoğu’dan Afrika’ya geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerinin her yıl merakla beklediği fuar olma ayrıcalığı taşıyor.

MOBİLYANIN VİZYONU İMOB'DA BELİRLENDİ !

Dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012, yoğun yabancı ziyaretçi akını ve yüksek hacimli iş anlaşmalarıyla sona erdi. Sadece 5 günlük fuar süresince elde edilen iş hacmi 1 Milyar Dolara yaklaştı. İMOB’un ardından, Mobilya sektörünün 2012 ihracat hedefi olan 2 milyar dolar için düğmeye basılmış oldu.
<< Önceki Haber Dünya Mobilya sektörü İMOB'da buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER