Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u kazandık, fark kapanmaz

İstanbul Büyükşehir'de CHP ile İyi Parti'nin ortak adayı İmamoğlu, "31 bin 186 sandıktan 30 bin 86 sandığın verileri partimizin intranet sistemine girilmiştir. Buna göre benim aldığım oy 4 milyon 155 bin 966'dır. Rakibimin aldığı oy ise 4 milyon 126 bin 578'dir. Kalan 100 sandıkla bu farkın kapanma ihtimali kalmamıştır. Şu an itibarıyla İstanbul'u kazanmış bulunuyoruz." dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u kazandık, fark kapanmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti'nin kurduğu Millet İttifakı'nın ortak adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı seçimini kazandığını açıkladı.

Parti genel merkezinde basın toplantısın düzenleyen İmamoğlu, en yakın rakibi Binali Yıldırım ile aralarında 29 bin 408 oy farkının olduğunu belirtti. 

İmamoğlu, "31 bin 186 sandıktan 30 bin 86 sandığın verileri partimizin intranet sistemine girilmiştir. Buna göre benim aldığım oy 4 milyon 155 bin 966'dır. Rakibimin aldığı oy ise 4 milyon 126 bin 578'dir. Kalan 100 sandıkla bu farkın kapanma ihtimali kalmamıştır. Şu an itibarıyla İstanbul'u kazanmış bulunuyoruz." dedi.

"BU GECE MANİPÜLASYONA KARŞI UYKU YOK"

İmamoğlu, CHP'li sandık müşahitlerine ve CHP'lilere seçim kurullarını terk etmemeleri çağrısında bulundu. İmamoğlu, "Manipülasyonlara karşı uyku yoktur. Arkadaşlarımız sonuç açıklanana kadar görevlilerimiz asla sandık başlarında görevlerini terk etmeyeceklerdir." diye konuştu.  
<< Önceki Haber Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u kazandık, fark kapanmaz Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER