Resim İstanbul orman etabında yeni kampanya

Resim İstanbul Orman,Aydos Ormanlarının hemen yanında sakin, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Resim İstanbul orman etabında yeni kampanya

Özellikle ulaşılabilir daire fiyatları  ve kolay ödeme seçenekleri ile dikkat çeken projenin 2. Etabı 8 blokta toplam 328 daireden oluşuyor.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup tarafından hızla değer kazanan bölgelerden Sancaktepe’de  hayata geçiriliyor.Projenin Orman etabı, Aydos Ormanlarının hemen yanındaki  ayrıcalıklı konumu ile yatırımcılara sakin, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 2. Etabı 8 blokta toplam 328 daireden  oluşan Resim İstanbul Orman, ulaşılabilir daire fiyatları ve kolay ödeme seçenekleri ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Sancaktepe’de, 81 bin 433 m2 alanda inşa edilen Resim İstanbul projesi,3 ayrı  etapta toplam 28 bloktan meydana geliyor. Projenin, yüzde 81.3’ü yeşil alan ve sosyal donatı alanına ayrılmış durumda.Aydos Ormanına komşu olma avantajına sahip olan projede, Orman etabı için dileyen herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanya başlatıldı.

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, geçen ay başlatılan ve hala devam eden kampanyanın  yatırımcılardangördüğü ilgiden memnun olduklarını söyledi. Kampanyada sunulan  fiyat  ve ödeme seçeneklerinin çok cazip olduğunu anımsatan Gür, projenin sahip olduğu lokasyon ve sunduğu ayrıcalıklar dikkate alındığında daire fiyatlarının çok avantajlı olduğunu anımsattı.

Resim İstanbul Orman projesi, konumu kadar zengin sosyal olanakları ve yatırımcılarına sunduğu özenli peyzaj düzenlemesi ile  dikkat çekiyor. Sosyal olanaklar arasında; kapalı basketbol sahası, squash salonu, bisiklet yolu, tematik bahçeler, kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, cep sineması, açık hava sineması,tenis kortu, çocuk oyun parkları, fitnesscenter, pergolalar, sauna, buhar odası, dinlenme locaları ve  yürüyüş yolları,  bulunuyor. 



RESİM İSTANBUL ORMAN: 444 53 18



<< Önceki Haber Resim İstanbul orman etabında yeni kampanya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER