Erciyes Kış Zirve Tırmanışı 6 Şubat'ta yapılacak


Kayseri'de 6. Geleneksel Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor Kulübü Uluslararası Erciyes Kış tırmanışı 6-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, kulüp tarafından 6-7 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan uluslararası tırmanışa 250 dağcının katılacağı bildirildi. Açıklamada, "2 gün sürecek faaliyetimiz 2100 metre rakımlı Erciyes Tekir yaylasında tamamen kış koşullarına göre çadırlı olarak yapılacaktır. Şehrimizin bir kış sporları merkezi haline gelebilmesi; bu çerçevede Erciyes Master planın daha iyi tanıtılmasının büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz. Kulübümüz faaliyetleri bundan hareketle aynı çizgide ve artarak devam edecektir. Tırmanışa yabancı sporcular da katılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Tırmanışa katılacak dağcılar, 6 Şubat günü saat 12.00'de Erciyes Kayak Merkezi'ndeki Kayseri Gençlik hizmetleri Spor Müdürlüğü'nde karşılanacak. Daha sonra dağ evine hareket edilecek. 7 Şubat sabah saat 03.00'da zirve tırmanışı için hareket edilecek. Saat 10.00 gibi grubun zirveye ulaşmasıyla birlikte saat 14.00'de geri dönüşle birlikte kamp alanında toplanılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Erciyes Kış Zirve Tırmanışı 6 Şubat'ta yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER