Muhabire böyle dedi: Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın

Adalat ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için ABD ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını cevaplarken Fox TV muhabirinin Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tank-Palet Fabrikası'na dair iddiasını sormasına tepki gösterdi. Erdoğan, muhabire "Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın." dedi.

SHABER3.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1971 yılından bu yana Sakarya Arifiye'de  faaliyet gösteren Tank-Palet Fabrikası'na dair "ikinci bir kararname var ve gizleniyor" iddiasını soran Fox TV muhabirine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert bir dille cevap verdi

Erdoğan, "Size çok açık bir şey söyleyeceğim. Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın. Bir defa dürüst olun. Kılıçdaorğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş bir siyasidir. Türkiye'nin cumhurbaşkanı burayı satma gibi bir durum olmadığını söylüyor. Müddei iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. Kılıçdaroğlu önce ispat etmesi lazım. Burası kira ile bu gruba verilmiştir. Biz biz işi yaptığımız zaman ülkemiz buradan ne kazanır ona bakarız. Fox Tv yayın politikasını değiştirmesi lazım. Ama partimin sözcüsü Kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verdi. Ama Kılıçdaroğlu aynı yerde tökezleyip duruyor." dedi.
<< Önceki Haber Muhabire böyle dedi: Fox TV'yi yalan medya olmaktan çıkarın Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER