Eş Başkan Akel, köy muhtarlarıyla anız yangınlarını konuştu


Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, ilde son zamanlarda artan anız yangınlarıyla ilgili köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanlığı toplantı salonunda köy muhtarlarıyla konuyu görüşen Eş Başkan Akel ve Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, uyarılarda bulundular. Akel, anız yangınlarının doğaya ciddi zararlar verdiğini ifade ederek, bu konu hakkında herkesin duyarlı olması gerektiğini vurguladı. Belediye olarak anız yangınları ile ilgili üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını dile getiren Akel, bütün ilgili kurumların aynı duyarlılığı göstermesi gerektiğini aktardı.

Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş ise anız yangınlarının hem canlılara hem de doğaya zarar verdiğini belirtti. Köy muhtarlarının bu konu hakkında duyarlı olmasını isteyen Kavuş, doğaya herkesin sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Köy muhtarları da ilgili konu hakkında köylerinde gerekli uyarıları yaptıklarını ifade ederek, uyarılara devam edeceklerini söyledi. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ile devam etti. CİHAN
<< Önceki Haber Eş Başkan Akel, köy muhtarlarıyla anız yangınlarını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER