Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ve Zeljko Obradovic'e ödül


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ve Başantrenörü Zeljko Obradovic, FMV Işık Okulları tarafından 'Spora, Sanata ve Tasarıma Işık Tutanlar' ödüllerine layık görüldü.

FMV Işık Okulları Teşvikiye Kampusu Muvaffak Benderli Salonu'nda düzenlenenödül töreninde Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, 'Yılın Takımı' ödülüne layık görülürken, basketbol takımının Başantrenörü Zeljko Obradovic de 'Yılın Antrenörü' ödülünün sahibi oldu. Ödülleri, takımın genç oyuncusu Berk Uğurlu ve takımın Genel Menajeri Maurizo Gherardini aldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Gherardini, "Burada çalıştığım için çok şanslıyım. Burada çok büyük oyuncular var, çok büyük sponsorlar var. Buradaki her spor dalı büyük ve daha da büyüme yolunda ilerliyor. Fenerbahçe'nin başarısı için en iyi şekilde çalışıyoruz." dedi.

Berk Uğurlu da, "Fransız Lisesi mezunuyum ve şu anda da Yeditepe Üniversitesi'nde iktisat okuyorum. Basketbol eğitimini devam ettirmek için disiplin şart. Ben sosyal hayatımdan fedakarlık yaptım. Hem okul hem de basketbolu birlikte götürmek için fedakarlık yaptım. Işık Ailesi gibi önemli bir eğitim kurumundan böylesine güzel ve anlamlı bir ödül aldığım için mutluyum. Takım arkadaşlarımla konuştum onlar da herkese teşekkür ediyor." diye konuştu.

Dün Ankara'da oynanan ve 83 - 82 Türk Telekom önde iken Fenerbahçe'den Bogdan Bogdanovic'in 10 metreden attığı son saniye üçlüğü ve 85 - 83 kazanılan maçla ilgili de konuşan Berk Uğurlu, "Bogdan bunu ilk defa yapmıyor. Bu sezon 3. oldu son saniye üçlüğü. Kötü oynadığımız bir maçtı. Ancak son periyotta maça dahil olduk ve kazandık, mutluyuz. Önümüzdeki hafta Top 8'de mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ve Zeljko Obradovic'e ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER