Fenerbahçe'nin Amerikalı basketçileri iddialı konuştu


Fenerbahçe'nin basketbol takımlarında forma giyen erkek takımındaki Bobby Dixon ile bayan takımındaki Jantel Lavender bu sezonku hedeflerini açıkladılar. Sarı lacivertli kulübün yayın organı Fenerbahçe dergisinin Mart ayı sayısına röportaj veren oyuncular hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söylediler.

Sarı lacivertli kulübün erkek basketbol takımında forma giyen Bobby Dixon diğer adıyla Ali Muhammed yapılan röportajda, "Basketbol benim hayatımın aşkı" derken kadın basketçi Jantel Lavender ise "Takım olarak yegane hedefimiz; Fenerbahçe'yi yeniden şampiyon yapmak." dedi.

Çok küçük yaştan beri hayatını sürdürdüğü Chicago'da aradığı başlangıcı basketbolla yakaladığını belirten Bobby Dixon, basketbolun kendisi için her yönüyle bir tutku olduğunu söyledi. 1.78 cm boyundaki Bobby Dixon, ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Bobby Dixon, hayatı ve kariyeriyle ilgili sorulara verdiği röportajda bu sezonki hedeflerini açıkladı.

Türkiye Kupası'nın çok zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Bobby Dixon, "Hazırlıklarımızı da bu zorluklara göre yaptık. Bu tip organizasyonlar her zaman zorluklara ve sürprizlere açık olur. Ancak biz çalışmalarımızın karşılığını aldık ve o zorlu periyottan kupa ile çıkan taraf olduk." dedi.

"HEDEFLERE ULAŞABİLMEK İÇİN KALBİMLE OYNAMAK ZORUNDAYIM"

Fenerbahçe'nin kariyeri açısından en doğru adım olduğunu belirten Bobby Dixon, "Kaliteli ve üst düzey oyunculardan kurulu bir takımız. Baskı tek bir oyuncunun üzerinde değil, tüm takımın üzerindedir. Ve bu baskı takım olarak bizi hedeflere ulaşmamız konusunda motive ediyor. Ben, genelde sahadaki en kısa kişi oluyorum. Elbette benim de belli yeteneklerim var ama sahada ayakta kalabilmek ve büyük hedeflere ulaşabilmek için kalbimle oynamak zorundayım ve böyle de oynamaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak gösterildiğini belirten Bobby Dixon, "Biz de Fenerbahçe olarak en üst seviyedeyiz. Avrupa'da Euroleague ve Eurocup gibi organizasyonlarda Türkiye'den 5 takım yer alıyor ve bu bence önemli bir başarı." dedi.

JANTEL LAVENDER: KÖKLÜ VE KARAKTERLİ BİR KULÜPTEYİM VE BU GERÇEKTEN GURUR VERİCİ

Fenerbahçe'nin kadın basketbol takımının Amerikalı ismi Jantel Lavender, Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynama fırsatı bulduğu için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Neredeyse oynadığı her maçı double-double yaparak bitiren başarılı oyuncu takım olarak üst düzey oyunculara sahip olduklarını ve sarı lacivert renklere adapte olmakta hiç zorluk çekmediğini belirtti.

"Takım olarak yegane hedefimiz; Fenerbahçe'yi yeniden şampiyon yapmak." diyen Levander, "Sezon başında kurulmuş yeni bir takımız ve birbirimize yeni yeni alıştık. Her zaman daha iyisini vermek için mücadele ediyoruz. Camiamız için her zaman daha iyi oynayacağız ve daha başarılı olacağız. Bize verdikleri destek ise en büyük motivasyon kaynağımız. Onlarla beraber yenilmez bir takım oluyoruz." şeklinde konuştu.

"Böyle büyük bir camiada oynama fırsatı bulabildiğim için gerçekten çok heyecanlıyım." ifadelerini kullanan Levander, "Yarıştığı her kulvarda zirveyi hedefleyen köklü ve karakterli bir kulüpteyim ve bu gerçekten gurur verici. Özellikle Galatasaray'a karşı bir derbi maçına çıkmanın nasıl bir duygu olduğunu merak ediyordum ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda çıktığımız ilk maçta bu heyecanı yaşadığım için çok mutlu oldum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Amerikalı basketçileri iddialı konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER