Galatasaray'da milli maç arası sona erdi


Galatasaray, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 10 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panthrakikos ile Süper Lig'in 8. haftasında ise Gençlerbirliği ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına 4 günlük aradan sonra bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Türkiye A Milli Takımı'nda yer alan Hakan Balta, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Umut Bulut ve Burak Yılmaz, Uruguay Milli Takımı'nın kadrosunda bulunan Fernando Muslera, Belçika Milli Takımı'ndaki Jason Denayer, Kamerun Milli Takımı kampında olan Aurelien Chedjou, Hollanda Mili Takımı kampında katılan Wesley Sneijder, İspanya 21 Yaşaltı Milli Takımı'nda yer alan Jose Rodriguez ve Almanya Milli Takımı'nda sakatlanan ve tedavi için İstanbul'a gelmesi beklenilen Lukas Podolski antrenmana katılmadı.

Milli oyunculardan yoksun şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen sarı kırmızılar, gruplar halinde ısınma hareketleri ve koşu ile sabah antrenmanına başladı. Daha sonra top kapma ve pas çalışması yapılan antrenmanın ana bölümünde çift kale maç gerçekleştirildi.

Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bu akşam saat 18.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da milli maç arası sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER