Gergin maçta Şenol Güneş de patladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'un galibiyete yakın taraf olduğunu belirterek, "Bugün sezon başından beri ilk kez şans yüzümüze güldü." dedi.

Gergin maçta Şenol Güneş de patladı

Güneş, ligin 11. haftasında Bursaspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün bizim için şans günüydü. İyi oyunculardan kurulu bizden daha iyi oynayan bir takım ile oynadık. Avrupa kupası yorgunluğu da vardı. Top kayıplarımız fazla oldu. Pas yüzdemiz düşüktü. Rakibimizin baskısı  ile karşılaştık. Orta sahada top yapamadık. Bunun için Necip'i ikinci  yarıda oyuna  aldım. İyi bir takımla oynadık. Bursaspor'un iyi oyuncuları var. Kazanmaya çok daha yakın olan onlardı. Bugün sezon başından beri ilk kez şans yüzümüze güldü. Üç puan aldık oyuncularımızı tebrik ediyorum ama umarım bu ders olur. Bursaspor'un da şanssızlığı  vardı. Onlara geçmiş olsun diyorum." diye konuştu. 


"MEDYA KADRO YAPMAK İSTİYOR"

Bir gazetecinin oyuncu tercihleri ile ilgili sorusu üzerine Güneş, şunları dile getirdi: "Medyadaki arkadaşlarımız oyuncu tercihini yapmış kadro yapmak istiyorlar. Bu yanlış. Tamam yazınızı yazın, eleştirin. Ama oyuncuları tahrik eden yazılara hiç doğru değil. Yakışık almaz. Oyuncuları hakarete varan şekilde yazı doğru değil. Eleştirebilirsiniz. Ama yapılan doğru değil."

"KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM"

Güneş, Gökhan Töre'nin Ertuğrul Sağlam ile yaşanan gerginliğin sorulması üzerine, şunları söyledi: "Aralarındaki diyalogu bilmiyorum. Ertuğrul Sağlam, Gökhan'ın hakaret ettiğini söyledi. Gökhan tam tersini söyledi. Farklı  şöyler söyleniyor. Bir futbolunun saha içinde yada dışında fark etmez yapacağı saygısızlığı kendime yapmış kabul ederim. Oyuncularımızın büyüklerine karşı daha dikkatli olması lazım." 

"SENİN KAPTANIN GELMEK İÇİN BANA YALVARDI"

Şenol Güneş, bir gazetecinin, "Bursaspor'u çalıştırırken 'İstanbul'un havası kirli' demiştiniz. Görüşlerinizde bir değişiklik oldu mu?" şeklindeki sorusuna  şu karşılığı verdi: "Ben Bursaspor'u seviyorum, Bursa'yı seviyorum. Ben burada iyi niyetle hizmet ettim. Ben futbol hayatımda en büyük katkıyı Bursaspor'a yaptım. Bugün de bunun meyveleri yeniyor. Beni başka hocalarla karıştırmayın. Bursaspor'u, Bursa'yı seviyorum. Havası da güzel, havası da temiz. Bana atılan küfürler bana  hiç dokunmadı. Üzüldüm ama kendim için değil Bursaspor için üzüldüm. Bazı şeyleri açmak istemiyorum. Senin kaptanın bana yalvardı bana gelmek için. Sonra başkanı aradım konuştum. Bunları gündeme getirmek değil niyetim. Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar. Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar."


CİHAN
<< Önceki Haber Gergin maçta Şenol Güneş de patladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER