'Gözüme uyku girmedi'

A Milli Futbol Takımı'nın Barcelonalı Kaptanı Arda Turan, kritik Çek Cumhuriyeti maçı öncesi 'ardaturan10line' ınstagram sosyal medya hesabından örnek alınacak bir paylaşımda bulundu.

'Gözüme uyku girmedi'

Türkiye'nin EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki son iki maç olan Çek Cumhuriyeti ve İzlanda karşılaşmaları öncesinde heyecanını gizleyemediğini belirtti. Arda Turan, bu sabaha karşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekerken kullandığı ifadelerle de örnek bir davranış sergiledi.

A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan, ay yıldızlı ekibin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 9. ve 10. maçlarında Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı maçlar öncesinde takım arkadaşlarıyla birlikte Riva Hasan Doğan Kamp Merkezi'ndeki tesislerde kalıyor. Kritik sınavlar öncesi sosyal medya hesabından heyecanlı olduğunu dile getiren Arda Turan, yazdığı duygu dolu mesajla kamuoyundan destek istedi.

Arda Turan 'ardaturan10line' instagram hesabındaki mesajında, "Gece gözüme çok uyku girmedi, biraz heyecanlıyım." cümlesiyle başlayan duygu dolu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Gece gözüme çok uyku girmedi; biraz heycanlıyım cumartesi gelsin istiyorum, hani küçükken mahallede sabahları başka mahalleyle maç alırdık akşam için derbi olanından en zoru işte hani gün geçmezdi akşam olsunda ne olucaksa olsundan... 

Kendimi kötü hissediyorum, bazen doyumsuzluğuma, aç gözlülüğüme kızıyorum, hiç birşey yokken Allah çok şey verdi ama işte insanız hep biraz daha fazlasını çekiyor nefis, daha fazla para, daha fazla araba, daha fazla ev. İnanın hiç birşey olmuyor, olmayan olsun, olan daha fazla olsun istiyor, bu mücadele hayatı alıp gidiyor. 

Eskiden haftada bir kere köfte yerdik, çok iyiydi bizim Atilla abinin köftesi, çeyrek severdim ekmeği, çıkartıp üstüne kapatırdı. Şimdi her gün köfte var ama aynı tat yok, böyle birşey işte. Hayatın sınavı yokken özlem duyulan varken sıkılınan annem bazen 70 metrekare evi özlüyorum diyor, haklı çünkü o zamanlar daha samimiydi herşey. Babam geçen gün anneme 'Arda'yla gezdik, bana çok sarıldı' dedi. Mutlu olmuş iyi adamdır benim babam hem de çok iyi. Düşünsene beni ya sponsor ya kamp ya maç ya bi görüşme ya da benim haylazlıklarım başka önceliklerim nasıl olsa onlar hep ordalar ya hep bana dua ederler önce beni düşünürler ya ne kadar yanlızım aslında hep daha çok hep daha çok sevgi dolu olmalı, beni koşulsuz seven canlara biraz anlatıyım istedim.

Cumartesi ve salı çok önemli bizim için, ülke için, benim için, sonuçlar için. Birşey söylemem tel söylebileceğim eğer sahada olabilirsem sonuna kadar mücadele edeceğim. Hayata karşı yaptığım haylazlıklardan hayattan özür diliyorum. Çok hata yaptım, ama asla niyetim kötü değildi ve sonuncusu ve en önemlisi Allah'a ne kadar şükretsem az çünkü bana verdiklerini bana verdiği akılla hayal bile edemedim...( imla kurallarına takılmayın ) iyi geceler..."

CİHAN
<< Önceki Haber 'Gözüme uyku girmedi' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER