5. yüz naklinde de aynı dram

Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan, bir önceki yüz nakli olan kişiyle aynı kaderi yaşadı

5. yüz naklinde de aynı dram

Bugün Türkiye'nin beşinci yüz nakli yapılan gencin İnegöl'deki babası, yol parası bulamadığı için dün oğluyla birlikte Antalya'ya gidemedi. Dördüncü yüz naklinde de aynısı yaşanmıştı. Bursa’nın İnegöl ilçesinde 6 yıl önce elindeki tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmaz hale gelen ve bugün Akdeniz Üniversitesi’nde Polonyalı turistten yüz nakli yapılan 26 yaşındaki Recep Sert’in babası Cafer Sert, yol parası bulamadığı için dün oğlu ile birlikte Antalya’ya gidemedi. 

Daha önce müteahhitlik yaptığını anlatan Cafer Sert, oğlunun tedavisi için bugüne kadar 580 bin lira harcadığını söyledi. Tüm mal varlığını bitirdiğini, oğlunu görmek için Antalya’ya gidecek yol parası olmadığını söyleyen Cafer Sert, bugün yardım için İnegöl Kaymakamlığı’na başvurdu.

negöl Kaymakamı Aziz İnci ise Cafer Sert’in talebini hemen değerlendirip 500 lira yol parası verilmesini sağladı. Kaymakam İnci, "Tüm dualarımız Recep ile birlikte. Ameliyatın başarılı geçmesini ve Bursa’ya sağ salim dönmesini bekliyoruz" dedi.

'ESKİDEN VARLIKLIYDIM. BUGÜN 5 LİRAM YOK' 

Kaymakamlıktan aldığı yol parasıyla akşam saatlerinde Antalya’ya gitmeden önce basına konuşan Cafer Sert, eskiden varlıklı olduğunu bugün cebinde 5 lira bile olmadığını söyledi. Cafer Sert, "Durumum çok iyiydi ancak varımı yoğumu oğlumun iyileşmesi için harcadım. Evimi sattım, şu an tükenmiş durumdayım. İnşaatlarda çalışarak ailemin geçimini sağlamaya çalışıyorum. Zaten oğlum da Kaymakamlığın bizlere parasını verdiği mamalar ile besleniyor" dedi.

KARISINA HABER VEREMEMİŞ

Baba Cafer Sert oğlunun yüz naklini olacağını, kalp hastası olan eşinin heyecanlanmaması için haber vermediğini sözlerine ekledi.

<< Önceki Haber 5. yüz naklinde de aynı dram Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER