'Algı operasyonlarıyla bir yere varılmaz'

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, birçok medya kuruluşuna yönelik ‘intikam operasyonu’ iddialarını değerlendirdi

'Algı operasyonlarıyla bir yere varılmaz'

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, birçok medya kuruluşuna yönelik ‘intikam operasyonu’ iddialarını değerlendirdi. “Bu algı operasyonlarıyla bir yere varılmaz.” diyen Karaca, “Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah’ın bitirmediğini kimse bitiremeyecek. Allah’ın bitirdiğini de kimse engelleyemeyecek.” ifadelerini kullandı. 

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan binlerce kişi, iddia edilen ‘intikam operasyonu’nu protesto etti. Adliye önüne gelen Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, burada bulunanlara ve basın mensuplarına seslendi. Karaca, “Değerli milletimiz demokrasiye, insan haklarına, adalete nasıl sahip çıktıklarını bir kış gecesi yağmur altında gösteriyorlar. Şu coşkuya bakılırsa bu millet insan hakları, demokrasi ve adaletin gerçekleşmesini arzu ediyor. Yaklaşık 1 yıldır toplumu onlarca algıyla, projeyle özellikle ‘paralel yapı’ adı altında kamplara ayırdılar. Toplumu parçalara ayırarak kolay lokma haline getirip yok etmek istiyorlardı. Yeni bir algı operasyonu yapmak istiyorlar.” şeklinde konuştu. 

“Yarın da buraya avukatlarımızla birlikte geleceğiz, hakkımızdaki iddiaları öğreneceğiz.” diyen Karaca, “Biz buradayız, dimdik duruyoruz, vazifemizin başında halkımızın dualarıyla da yayınlarımıza, işimize devam ediyoruz. Bu algı operasyonlarıyla bir yere varamazlar. Özellikle MHP’nin 17-25 Aralık’ı ‘yolsuzluk haftası’ ilan etmesi sadece bu haftaya değil, bu gelecek nesillere de bu şekilde geçecek. 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu tarihe geçmiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar, Allah’ın bitirmediğini kimse bitiremeyecek. Allah’ın bitirdiğini de kimse engelleyemeyecek.” diye konuştu. 

Hidayet Karaca: Algı operasyonlarıyla bir yere varılmaz | samanyoluhaber.com ‘HIRSIZLIK, YOLSUZLUK, RÜŞVET ALINLARINA YAPIŞTI’

Karaca, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

Bir yıldır gündemin perdelenmeye çalışıldığını kaydeden Karaca, “Ama millet gerçeği biliyor. Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet operasyonları onların alınlarına yapıştı. Biz buradayız, dimdik ayaktayız. Allah’a şükürler olsun! adaletin temsil edileceğine inandığımız adaletin önündeyiz. Ne yapacaklarsa yapsınlar. Kimseden korkumuz yok, sadece hesabımızı Allah’a verebileceğimiz şuuruyla yaşıyoruz. Ayrıca ‘Ak torpil’ dediğimiz insanları yerleştirerek, önümüzdeki günlerde KPSS’yi kaldırarak kendi yandaşlarına yer açsalar da bu algı çökmüştür.” 

<< Önceki Haber 'Algı operasyonlarıyla bir yere varılmaz' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER