Deniz Seki cezaevine konuldu

Hakkında yakalama kararı bulunan Deniz Seki getirildiği İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuklandı.

Deniz Seki cezaevine konuldu

Uyuşturucu madde kullanmaktan ve ticaretini yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, sağlık kontrolünden sonra getirildiği İstanbul Adalet Sarayı'nda tutuklandı.

Uyuşturucu kullanmaktan ve satıcılığını yapmaktan hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, 6 aydır aranıyordu. Deniz Seki, dün İstanbul Büyükçekmece'de bir villada gözaltına alınmıştı. Bugün sabah doktor raporunun ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirilen Seki, gözyaşlarını tutamadı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Seki, kelepçeli ellerini kaldırarak, "Zerre kadar adalet varsa onun vuku bulacağına inanıyorum. Suçsuzluğum er ya da geç anlaşılacak. Suçsuz yere cezaevine atılan bir sanatçı ne hissedebilir?" ifadelerini kullandı. Deniz Seki, cezaevinde

Uyuşturucu madde kullanmaktan ve ticaretini yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, sağlık kontrolünden ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine kondu. Uyuşturucu kullanmaktan ve satıcılığını yapmaktan hapis cezası alan şarkıcı Deniz Seki, 6 aydır aranıyordu. Deniz Seki, dün İstanbul Büyükçekmece'de bir villada gözaltına alınmıştı. Seki bugün doktor raporunun ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Burada ifadesi alınan Deniz Seki, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirilerek cezaevine kondu.
<< Önceki Haber Deniz Seki cezaevine konuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER