Facebook'ta kanlı tuzak!

Önce tuzağa düşürüp randevu verdiler, sonra da hiç acımadan öldürdüler...

Facebook'ta kanlı tuzak!

Alibeyköy Barajı’nda 7 ay önce cesedi bulunan Müslüm Kutlu’nun 5 bin lira borcu yüzünden alacaklıları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden irtibata geçtikleri Kutlu’ya randevu veren şüpheliler, 41 yaşındaki hurdacıyı öldürene kadar dövdü. Adliyeye sevk edilen 8 kişiden 4’ü tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Alınan bilgilere göre cinayet, 26 Mayıs’ta yaşandı. Baraj gölünde ceset gören vatandaşların durumu polise bildirmesiyle olay yerine giden ekipler, Müslüm Kutlu’nun cesediyle karşılaştı. Soruşturma başlatan emniyet ekipleri, Kutlu’nun kendisi gibi hurdacılık yapan Bahadır T. (44) adlı kişiyle 5 bin lira borç yüzünden bir süredir kavgalı olduğunu tespit etti. Kutlu’nun, alacağını isteyen Bahadır T.’den kurtulmak için bir süre önce ortadan kaybolduğunu belirledi. Kutlu’nun son olarak öldürülmeden bir gün önce sosyal medya hesabından bir kadınla görüştüğü saptandı. Dedektifler bu hesabın sahte bir hesap olduğunu tespit etti. Polis, Bahadır T. ile olayda ona yardım ettikleri öğrenilen 7 kişiyi yakalamak için önceki gün operasyon düzenledi. Evlerinden gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet’e getirildi. Şüphelilerin poliste verdikleri ifadelerinde cinayetle ilgili birbirlerini suçladıkları öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden Bahadır T. ve 3 kişi tutuklanırken diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
<< Önceki Haber Facebook'ta kanlı tuzak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER