Fox TV'den dikkat çeken iddia

Fox TV, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına dair ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. İddianın kaynağındaki iki isim Adalet Bakanı Ergin ve Başsavcı Çolakkadı..

Sadullah Ergin ile Turan Çolakkadı ikinci kez mi görüştü?

Fox TV'de yayınlanan "Çalar Saat" isimli programda İsmail Küçükkaya, dün gece Sadullah Ergin'in Başsavcı Turan Çolakkadı ile ikinci kez görüştüğünü iddia etti. 

Sadullah Ergin, daha önce de seçim çalışmalarını yaptığı Hatay’dan ani bir kararla İstanbul’a gelmiş ve Turan Çolakkadı ile görüşmüştü.

Bu gelişmenin dün akşam saatlerinde Haluk Koç‘un açıklaması sonrası olması dikkat çekti.

SORUŞTURMAYA MÜDAHALE

CHP Sözcüsü Haluk Koç, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Başbakan’ın talimatı ile soruşturmaya müdahale ettiğini iddia ederek, “Elimizde ciddi bilgi ve duyumlar var, müdahale edilmesin uyarıyoruz.” dedi.

Başbakan Erdoğan'ın soruşturmayı durdurmak için özel gayretler içine girdiği duyumları aldıklarını söyleyen Koç, “Adalet Bakanın’ın Başbakan’ın yönlendirmesi ile ilgili harekete geçmesi, soruşturmanın yürümesini engelleyecektir. Bakan’a çağrı yapıyorum; soruşturmayı engelleme gayretleri içinde olmayın. Yolsuzlukları kapatmak içinde olmayın, savcılara müdahale ediliyor. Yönetmelik çıkarttınız hırsıza önceden haber verme yolunu açtınız şimdi de bizzat dosyaların içeriğine müdahale etme ve karartma aşamasına geldiniz.” demişti..
<< Önceki Haber Fox TV'den dikkat çeken iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER