Galatasaray Trabzonspor maçı özetini izleyin! Cimbom 2-1 ile güldü

Galatasaray Trabzonspor maçının geniş özetini ve gollerini izlemek için tıklayın! Cimbom 2-1 ile güldü. İşte Galatasaray Trabzonspor maçı özeti..

Galatasaray Trabzonspor maçı özetini izleyin! Cimbom 2-1 ile güldü

Galatasaray Trabzonspor maçı özeti burada (2-1) Galatasaray, Trabzonspor'u 2-1 yendi. Cimbom altın değerinde 3 puan kazandı. 

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Süper Lig'in 16. hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Trabzonspor'u bordo-mavili ekibin eski silahı Burak Yılmaz'ın golleriyle vurdu.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta ilk yarı golsüz berabere tamamlandı. Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri Burak Yılmaz (2) ve Trabzonspor adına da Olcan Adın kaydetti. 


Karşılaşmada ilk gol 60. dakikada Burak Yılmaz'la gelirken, 66'da Olcan Adın cevap veren isim oldu. Bu golden iki dakika sonra ise Burak Yılmaz yeniden sahneye çıktı ve durumu yeniden Galatasaray lehine çevirdi. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmazken, 76. dakikada Colman, Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Riera'ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Geceye damgasını vuransa, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak'ın performansı oldu. Onur Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba, Selçuk gibi usta ayaklardan gelen şutları tek tek önledi.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray 30 puana yükselerek lider Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 8'e düşürdü. Trabzonspor ise 24 puanda kalarak ligdeki kötü gidişini sürdürdü.


MAÇIN ÖZETİ:

23. dakikada konuk ekip etkili geldi. Soldan kullanılan taç atışında savunmada Gökhan Zan'ın uzaklaştırmak istediği top Colman'a çarparak bu oyuncunun önünde kaldı. Arjantinli oyuncu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Ancak meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

30. dakikada Olcan Adın'ın cezaalanı içine kullandığı serbest atışta Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşu az farkla yandan oyun alanını terketti.

33. dakikada Drogba ile verkaç yapan Sneijder'in yakın mesafeden vuruşu kaleci Onur'dan döndü. Pozisyonu takip eden Riera'nın sert şutunda savunmaya çarpıp yön değiştiren topu sonunda kaleci Onur kontrol etti.

39. dakikada gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in cezaalanı dışından sert şutunu kaleci Onur, sol üst köşeye giden topu güçlükle kornere tokatladı.

44. dakikada Drogba'nın pasında topla buluşan Selçuk'un sert şutu kaleci Onur'u geçti. Ancak kaleciyi geçen topu Bosingwa, kafayla uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca maçın ilk yarısı golsüz bitti.

50. dakikada Sneijder'in cezasahası dışından yaptığı vuruş kaleci Onur'un ellerinde kaldı.

51. dakikada Drogba'nın sol çaprazdan sert şutunu kaleci Onur, son anda kornere tokatladı.

59. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan cezaalanı içine yaptığı ortada Henrique'nin kafa vuruşunu kaleci Muslera, iki hamlede kontrol etti.

60. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Drogba ile paslaşan Sneijder savunmanın arkasına sarktıktan sonra Burak Yılmaz'a çıkardı. Burak Yılmaz'ın vuruşunda kaleci Onur'un çeldiği top Burak'a çarparak ağlarla buluştu: 1-0.

65. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Olcan Adın, sağ çaprazdan rakibini geçtikten sonra vuruşunu yaptı. Kaleci Muslera'yı geçen top yan direğe çarparak kale çizgisini geçti. Maçın hakemi yardımcısının uyarısıyla golü verdi: 1-1.

67. dakikada Galatasaray tekrar öne geçti. Bu dakikada Sabri'nin sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Selçuk'un kafa vuruşunu Burak Yılmaz tamamladı: 2-1.

70. dakikada Olcan'ın cezaalanı içine kullandığı serbest atışta Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.

75. dakikada Sneijder'in cezasahası dışından sert şutunu kaleci Onur, güçlükle kornere çeldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
<< Önceki Haber Galatasaray Trabzonspor maçı özetini izleyin! Cimbom... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER