Havuz medyası o haberlerini unuttu!

Büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından Hizmet Hareketi'ni itibarsızlaştırmaya çalışan havuz medyası ilginç isimleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Havuz medyası o haberlerini unuttu!

Dün akşam A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu programın konuklarından biri de Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'tü. Öztürk canlı yayında hizmet hareketiyle ilgili çeşitli iddialarda bulunarak cemaat tarafından hapse attırıldığı, tehdit yoluyla kendisinden para istendiği gibi geniş yelpazede birçok iddiada bulundu. Oysa Öztürk, borsa manipülasyonu ve tehditle çek-senet tahsilatı gibi suçlardan geçtiğimiz yıllarda tutuklanmış, 11 yıl 3 ay ceza almış, mahkemece Şartı Salıverilme ve Erteleme Yasası kapsamında tahliye edilmişti. Öztürk 1996 yılında da cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezasına çarptırılmış Rahşan Affı'yla kurtulmuştu. Sabah Gazetesi de Galip Öztürk'ü 2012 yılında 'uyuşturucu kaçakçılığı'yla suçlamıştı.

1 Mart 2012 tarihinde kendi yaptığı 'Metro'nun sahibi çeteden tutuklandı' haberini unutan havuz medyası uyuşturucu kaçakçısı dedikleri kişinin iddialarını TV ekranına çıkarmaktan çekinmedi.



"ZAMAN ZAMAN MİT'E OTOBÜS VE KAMYON VERDİĞİMİZ OLDU"

Yayın süresince Hizmet Hareketi hakkında iddialarını sürdüren Galip Öztürk, zaman zaman MİT'le işbirliği yaptığını, MİT'e araç tahsis ettiğini açıkladı. Eğer gerçekten böyle bir işbirliği varsa yeni çıkan MİT kanununa göre MİT sırlarını deşifre etmekten hakkında dava açılması gereken Öztürk, Adana'da durdurulan MİT'in denetimindeki aracı kendilerinin verdiğini açıkladı:
"Geçenlerde bu Adana olayında biz de şirket olarak MİT'e zaman zaman otobüs, kamyon ve kargo şirketimiz aracılığıyla kamyonlar verebiliyoruz. Bu ülkede MİT'e arabasını kiraya vermeyecek ya da bedava vermeyecek vatandaş varsa o da olsun yani. Biz verdiğimiz için Adana'da bazı işyerlerimiz baskına maruz kaldı."

<< Önceki Haber Havuz medyası o haberlerini unuttu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER